Selecteer een pagina

Vergoedingen en Tarieven

Ook in 2022 heeft Topfit Fysiotherapie met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Hierdoor worden al uw fysiotherapeutisch behandelingen die binnen uw polisvoorwaarden vallen door uw Verzekeraar vergoed.

Fysiotherapie is direct toegankelijk, dat wil zeggen dat het niet noodzakelijk is dat u eerst bij uw huisarts bent geweest. Een verwijzing is dan ook niet nodig.

Wilt u direct een afspraak maken? Bel: 088 - 1719 000

Heb ik een verwijzing nodig?

Een verwijzing / machtiging is wel nodig indien u bent doorverwezen voor behandeling aan huis of bent verwezen voor een chronische indicatie door een medisch specialist of uw huisarts.

Wij gaan ervan uit dat u op de hoogte bent van de vergoedingen van fysiotherapie die uw verzekeraar u biedt in de door u afgesloten polis. Mocht u hierover twijfelen, neem dan contact op met u verzekeraar. Wij zijn niet in staat dit voor u na te kijken.

Deze factsheet kan u mogelijk helpen:  20160623 Chronische diagnosecode

Indien u meer wilt weten over wat de basis verzekering inhoud kunt u op de site van VWS meer lezen. Ook vindt u hier de lijst met aandoeningen die vanuit de basisverzekering worden vergoed.

Een overzichtelijke site is Fysiovergoedingen. Hier wordt het een en ander rondom vergoedingen uitgelegd ten aanzien van basis en aanvullende verzekeringen.

Indien u bent verzekerd via uw Aanvullende Ziektekosten Verzekering voor fysiotherapie dan declareren wij bij alle verzekeraars rechtstreeks. Niet verzekerde zorg wordt aan u gefactureerd via Infomedics.

 

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Uw gegevens zijn veilig

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

Uw rekening op papier of online?

Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. Als u inlogt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl.

Betalingsregeling

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om alles op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 036  203 19 00. Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

Zorgverzekeraar

Bent u verzekerd voor de kosten die u bij ons maakt dan worden deze kosten direct doorgestuurd aan uw zorgverzekeraar. Dit geldt alleen voor kosten die u maakt in de fysiotherapie die voor vergoeding in aanmerking komen volgens uw polisvoorwaarden.

 

Samenwerkingen met alle verzekeraars

Tarieven Gezonde Leefstijl

Voor Topfit – Gezonde Leefstijl hebben wij een apart tarieven overzicht opgesteld. Bekijk die tarieven via de knop hieronder.

Kennismaken met onze therapeuten

Olivier Duinkerken

Olivier Duinkerken

Profiel van:Olivier Duinkerken Afspraak maken Mijn verhaal Mijn naam is Olivier Duinkerken en ik werk sinds Juli 2019 bij Topfit-Fysiotherapie. De opleiding fysiotherapie heb ik afgerond aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Ik heb in het verleden topsport(voetbal)...

Lees meer

Annabel Koersvelt

Annabel Koersvelt

Profiel van:Annabel Koersvelt Afspraak maken Mijn verhaal Ik ben Annabel en ik werk inmiddels al 10 jaar bij Topfit Fysiotherapie. Toen ik nog studeerde was het plan om fysiotherapeut voor paarden te worden, maar uiteindelijk ben ik van dit plan afgestapt; ik vind het...

Lees meer

Marcel Vonk

Marcel Vonk

Profiel van:Marcel Vonk Afspraak maken Mijn verhaal Volgt Specialiteiten: Bedrijfsfysiotherapie // Dry Needling // Echografie // EPTE // Flexchair // Fysiotherapeut // Fysiotherapie // heup en knieprothese // Littekentherapie middels DN // Medical taping //...

Lees meer

Eugene Wiegers

Eugene Wiegers

Profiel van:Eugene Wiegers Afspraak maken Mijn verhaal Volgt Specialiteiten: Arbeidsfysiotherapeut // artrose // Bedrijfsfysiotherapie // Blessurepreventie // Echografie // EPTE // Flexchair // FysERgo / Belife // Fysiotherapie // Fysiotherapie bij Pees en...

Lees meer

Patiënten over Topfit:

%

Tevredenheid

Wat u moet weten over Topfit

  • meer dan 30 jaar ervaring
  • 10 vestigingen in o.a. Almere, Dronten, Harderwijk, Kampen, Lelystad, Meppel, Ermelo en Zwolle
  • 60 fysiotherapeuten tot uw beschikking
  • Aangesloten bij Topfit: Moorkids kinderfysiotherapie
  • PLUS praktijk in de zorg
  • 9.1 score op Feedback Company
  • Samenwerking met alle verzekeraars
  • Wij werken ook voor bedrijven
  • Bedrijfs stoelmassages: www.stoelmassages.info

Blijf niet met uw klachten rondlopen, neem vrijblijvend contact op!

Direct geholpen

Weet u waar u last van heeft en wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Neem direct contact op via 088 - 1719 000 of maak een afspraak bij de vestiging bij u in de buurt.