Selecteer een pagina

Vergoedingen en Tarieven

Ook in 2021 heeft Topfit Fysiotherapie met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Hierdoor worden al uw fysiotherapeutisch behandelingen die binnen uw polisvoorwaarden vallen door uw Verzekeraar vergoed.

Fysiotherapie is direct toegankelijk, dat wil zeggen dat het niet noodzakelijk is dat u eerst bij uw huisarts bent geweest. Een verwijzing is dan ook niet nodig.

Wilt u direct een afspraak maken? Bel: 088 - 1719 000

Heb ik een verwijzing nodig?

Een verwijzing / machtiging is wel nodig indien u bent doorverwezen voor behandeling aan huis of bent verwezen voor een chronische indicatie door een medisch specialist of uw huisarts.

Wij gaan ervan uit dat u op de hoogte bent van de vergoedingen van fysiotherapie die uw verzekeraar u biedt in de door u afgesloten polis. Mocht u hierover twijfelen, neem dan contact op met u verzekeraar. Wij zijn niet in staat dit voor u na te kijken.

Deze factsheet kan u mogelijk helpen:  20160623 Chronische diagnosecode

Indien u meer wilt weten over wat de basis verzekering inhoud kunt u op de site van VWS meer lezen. Ook vindt u hier de lijst met aandoeningen die vanuit de basisverzekering worden vergoed.

Een overzichtelijke site is Fysiovergoedingen. Hier wordt het een en ander rondom vergoedingen uitgelegd ten aanzien van basis en aanvullende verzekeringen.

Indien u bent verzekerd via uw Aanvullende Ziektekosten Verzekering voor fysiotherapie dan declareren wij bij alle verzekeraars rechtstreeks. Niet verzekerde zorg wordt aan u gefactureerd via Infomedics.

 

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Uw gegevens zijn veilig

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

Uw rekening op papier of online?

Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. Als u inlogt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl.

Betalingsregeling

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om alles op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 036  203 19 00. Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

Zorgverzekeraar

Bent u verzekerd voor de kosten die u bij ons maakt dan worden deze kosten direct doorgestuurd aan uw zorgverzekeraar. Dit geldt alleen voor kosten die u maakt in de fysiotherapie die voor vergoeding in aanmerking komen volgens uw polisvoorwaarden.

 

Samenwerkingen met alle verzekeraars

Tarieven Gezonde Leefstijl

Voor Topfit – Gezonde Leefstijl hebben wij een apart tarieven overzicht opgesteld. Bekijk die tarieven via de knop hieronder.

Kennismaken met onze therapeuten

Remko Visscher

Remko Visscher

Profiel van:Remko Visscher Afspraak maken Mijn verhaal Sinds 2013 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Dit doe ik met veel plezier. Bewegen neemt een belangrijke rol in binnen mijn eigen dagelijks leven. Het menselijk lichaam heeft altijd mijn interesse gehad waardoor...

Lees meer

Jolijn Stoit

Jolijn Stoit

Profiel van:Jolijn Stoit Afspraak maken Mijn verhaal Hallo, Ik ben Jolijn sinds 2011 Fysiotherapeut en per juli 2019 ook Manueel therapeut. Na 5 jaar gewerkt te hebben als algemeen fysiotherapeut heb ik gekozen voor de master manuele therapie.Het totaal plaatje, maar...

Lees meer

Geralda Prins

Geralda Prins

Profiel van:Geralda Prins Afspraak maken Mijn verhaal In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Saxion Hogeschool te Enschede. Als fysiotherapeut ben ik enthousiast en gemotiveerd om samen met de patiënt zijn of haar doelstelling te bereiken. Soms zijn deze...

Lees meer

Loes vd Port Kerk

Loes vd Port Kerk

Profiel van:Loes vd Port Kerk Afspraak maken Mijn verhaal Volgt Specialiteiten: Fysiotherapeut BIG en Keurmerk...

Lees meer

Patiënten over Topfit:

%

Tevredenheid

Wat u moet weten over Topfit

  • meer dan 30 jaar ervaring
  • 10 vestigingen in o.a. Almere, Dronten, Harderwijk, Kampen, Lelystad, Meppel, Ermelo en Zwolle
  • 60 fysiotherapeuten tot uw beschikking
  • Aangesloten bij Topfit: Moorkids kinderfysiotherapie
  • PLUS praktijk in de zorg
  • 9.1 score op Feedback Company
  • Samenwerking met alle verzekeraars
  • Wij werken ook voor bedrijven
  • Bedrijfs stoelmassages: www.stoelmassages.info

Blijf niet met uw klachten rondlopen, neem vrijblijvend contact op!

Direct geholpen

Weet u waar u last van heeft en wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Neem direct contact op via 088 - 1719 000 of maak een afspraak bij de vestiging bij u in de buurt.