Volledig herstel door goede begeleiding na burn-out!

Heeft u ook een medewerker die door een burn out of overbelasting is uitgevallen en die zijn energie (en werkuren) maar niet opgebouwd krijgt?

Afgelopen periode hebben we vanuit Topfit Arbozorg weer een medewerker van een fabriek mogen begeleiden, die na een lange burn out door middel van een graded activity programma weer aan het werk kon gaan!Arbo_61051534

Graded activity

Bij ‘Graded activity’ gaat de medewerker, onder begeleiding van de bedrijfsfysiotherapeut, actief met zijn of haar lichaam aan de slag.

Hij of zij wordt zich bewust van signalen die het lichaam aangeeft en de vermoeidheid van de training geeft uiteindelijk juist een opkikker en stimulans om de rest van de dag door te komen. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen en het lichaamsbewustzijn getraind en kan een medewerker zelf de stijgende lijn op het werk en thuis voortzetten.

Geleidelijke opbouw

De training wordt stapsgewijs opgebouwd en er is veel aandacht voor de juiste ademhaling en het lichaamsgevoel van de medewerker.

 Fitnes_PErsonal trainier_60983044De medewerker achteraf:

Wat een verschil in 6 weken tijd! Echt niet te geloven dat ik me zo voel en mijn energie terug heb! Ik heb mijn werk weer volledig kunnen oppakken en heb zelfs nog energie om te kunnen sporten na het werk en leuke dingen met mijn gezin te ondernemen.Dit had ik echt veel eerder willen starten.

Heeft u ook een medewerker die moeite heeft om het werk weer op te bouwen? Of iemand die na een burnout of fysiek ongemak weer moet beginnen met werken? Wij staan u graag terzijde, bel voor meer informatie of een afspraak 0320 265000.

Nieuwsbericht geplaatst op: 29 januari 2014, in: Nieuws Topfit door: