Select Page
Topfit start beweegprogramma in Dronten

Vanaf maandag 19 september start Topfit met een beweegprogramma bij Sportschool De Bever in Dronten (Educalaan 45-47). Onze collega’s Geralda Westendorp en Amy Rommens staan te trappelen om u te begeleiden naar een gezondere leefstijl.

beweegprogramma's

Wat is een beweegprogramma?

Topfit Fysiotherapie biedt op meerdere locaties een beweegprogramma aan voor mensen met een chronische aandoening die een gezondere levensstijl willen ontwikkelen. Het beweegprogramma duurt 3 maanden. U komt tweemaal per week één uur trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut in een groep van maximaal 6 deelnemers.

Tijdens de intake stelt de fysiotherapeut een persoonlijk trainingsschema voor u samen, gebaseerd op uw persoonlijke trainingsdoelen. U werkt tijdens de trainingen niet alleen aan uw conditie maar ook aan uw spierkracht, coördinatie en evenwicht.

Tevens maakt u kennis met  mogelijkheden om in beweging te blijven. Het is de bedoeling dat u na 3 maanden in staat bent om zelfstandig verder te gaan in een vorm van (dagelijkse) beweging die bij u past!!

Voor wie?

Om deel te nemen aan een beweegprogramma moet u voldoen aan een aantal criteria die zijn opgesteld door de zorgverzekeraar. Per aandoening zijn er verschillende criteria opgesteld. Indien u bekend met één of meer van onderstaande aandoeningen komt u in aanmerking voor deelname:

  • COPD Gold I en/ of II
  • Diabetes type II
  • Revalidatie na hartfalen
  • Obesitas bij volwassenen (BMI >30)
  • Reuma (zoals beschreven door Reumafonds)
Heeft u interesse?

Om deel te nemen aan een beweegprogramma dient u te beschikken over een verwijzing van uw huisarts of specialist. Ga voor meer informatie naar uw huisarts of uw fysiotherapeut en neem deze folder mee.

 

Afspraak

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 0321 – 382 005.