Selecteer een pagina

Werkplek Training

Praktisch werken aan de juiste houding en correct bewegen tijdens het werk?

Onze Werkplek Training is altijd individueel maatwerk en volgt veelal na een Werkplek onderzoek & Advies.

Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak!

 

Wilt u direct een afspraak maken? Bel: 088 - 1719 000

De juiste Werkplek Training

Tijdens de werkplektraining wordt een correcte houding en juiste manier van bewegen tijdens het werk praktisch toegepast.

Doel is het voorkomen van (hernieuwde) klachten, door de vertaalslag te maken van theoretische kennis naar de dagelijkse werkzaamheden.

Waar kan een werkplek training uit bestaan?

 • aanleren juiste werkhouding
 • aanleren correct gebruik van hulpmaterialen
 • toepassen van de kennis die men binnen reguliere fysiotherapie, medische training of bedrijf-fysiotherapie aangereikt heeft gekregen
 • laten inzien wat goed en slecht is bij het uitvoeren van de werkzaamheden
 • duur varieert van 1 uur begeleiding tot meerdere contactmomenten om de gedragsverandering te borgen.

Zo houden wij uw organisatie Topfit!

Stoelmassage

Stoelmassage is met name bedoelt voor werknemers die langere periode in dezelfde houding zitten. Stoelmassage is een drukpuntmassage voor nek, schouder, rug, armen en handen, in een speciaal daarvoor ontworpen stoel.

Werkplek Training

Praktisch werken aan de juiste houding en correct bewegen tijdens het werk? Dit is een individuele- of groepstraining voor uw personeel waarbij naar het specifieke geval wordt gekeken. Voorkom langdurige ziekteverzuim door een verkeerde werkhouding!

Tiltraining

Zwaar lichamelijk werk hoeft niet altijd te bestaan uit het tillen, sjouwen of verplaatsen van zware gewichten. Ook voor medewerkers die veel handelingen met weinig gewicht moet verrichten, wordt het werk naarmate het vaker moet worden uitgevoerd zwaar.

Werkplek onderzoek

Onze bedrijfsfysiotherapeut onderzoekt wat de belemmerende factoren zijn die tijdens het werk ervoor zorgen dat er lichamelijke klachten ontstaan. Advies na rapportage volgt.

Workshop

Funny Walks is een praktische workshop waarbij uw personeel veel oefent. Het doel is bewustwording van het bewegingspatroon creëren. De workshop is van fundamenteel belang voor een gezonde organisatie! 

Maatwerk

Al onze standaard diensten stemmen we af op de specifieke werksituatie van uw medewerkers. Maar die zijn niet altijd volledig of toereikend om uw doel te bereiken. 

Patiënten over Topfit:

%

Tevredenheid

Topfit, arbozorg door heel Nederland

  • Arbozorg bij u op locatie
  • 45 therapeuten door heel het land inzetbaar
  • PLUS praktijk in de zorg
  • 9.1 score op Feedback Company
  • Samenwerking met alle verzekeraars

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct geholpen

Weet u waar u last van heeft en wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Neem direct contact op via 088 - 1719 000 of maak een afspraak bij de vestiging bij u in de buurt.