Yogales bij Topfit

Yogales Topfit Fitness Lelystad

Vanaf 4 augustus geeft Angelique le Grand op maandagavond van
19.30-20.30 uur Yogales bij Topfit Fitness in Lelystad. De lessen kunnen zowel door leden van Topfit Fitness als door niet-leden gevolgd worden.

Leden van Topfit Fitness kunnen voor € 5,00 per les deelnemen
Voor niet-leden bedragen de kosten € 9,00 per les

Op de locatie De Rietlanden ligt vanaf aanstaande maandagmiddag een 10-rittenkaart die mensen kunnen aanschaffen. De 10-rittenkaart kan alleen per pin afgerekend worden.

Instromen kan altijd.
Opgeven of afmelden kan via angeliquelegrand@live.nl

Leslocatie: Topfit Fysiotherapie, Grietenij 22-02
(Rietlanden, achter de school)

Waarom Yoga?

Yoga leert je om via de ademhaling werkelijk contact te maken met wie je bent. Je bent meer dan je lichaam maar het lichaam is het wel het vertrekpunt. Je leert spanning op een vriendelijke manier los te laten. Via het lichaam kom je vanzelf in contact met het denken en met je geest waarbij je door middel van meditaties ook leert om automatische gedachten los te laten. De combinatie van asana’s (houdingen) en meditaties zorgen voor meer soepelheid in het lichaam en minder stresservaringen in het dagelijkse leven.

Yoga wordt  ook aanvullend toegepast bij diverse andere sporten. Spieren, banden en pezen worden sterker en de toepassing van ademhalingstechnieken zorgt voor een optimale zuurstofopname.

 

Nieuwsbericht geplaatst op: 7 augustus 2014, in: Nieuws Topfit door: