• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Hoe fit is uw organisatie?

Ziekteverzuim is de grootste kostenpost bij veel grote organisaties. Voor kleinere organisaties is het zelfs van levensbelang dat zij niet worden geconfronteerd met uitvallend personeel. Hoe zorgt u ervoor dat u dit grote bedrijfsrisico zo klein mogelijk houdt? Topfit maakt een scan en inventariseert uw organisatie. Bent u fit voor de toekomst?

Fysiotherapie voor bedrijven

Rug-, schouder-, arm- en handklachten, zorgen samen voor meer dan 20% van de oorzaken van ziekteverzuim bij bedrijven in Nederland Dit is een hoge kostenpost die veel organisaties graag zien verdwijnen. Het ziekteverzuim blijft helaas stijgen maar als werkgever hoeft u dit niet lijdzaam aan te zien. U kunt hier actief wat aan doen!

Met Fysiotherapie (oftewel bedrijfsfysiotherapie), nemen wij die zorg voor u (en uw personeel uit handen. Bedrijfsfysiotherapie focust zich op houding, spieren en gewrichten en is gespecialiseerd in de behandeling van klachten die ontstaan door arbeid.

Neem contact op met onze bedrijfsfysiotherapeut

Zo houden wij uw organisatie Topfit

  • Stoelmassage voor bedrijven
  • Werkplekonderzoek- & advies
  • Werkplek training
  • Fysiotherapie in company
  • Tiltraining
  • Flexchair

Bedrijfsstoelmassage is een drukpuntmassage voor nek, schouder, rug, armen en handen in een speciaal daarvoor ontworpen ergonomische stoel. De massage wordt gegeven door een professionele en gediplomeerd masseur. U kunt uw kleding gewoon aanhouden. De massage duurt 20 minuten en vindt plaats bij u op kantoor of in een aangewezen ruimte bij u op kantoor.

 

Lees meer over stoelmassage bij u op bedrijf..

Fysieke klachten kunnen ontstaan door een onjuiste houding of niet correct bewegen op het werk. Een Werkplek onderzoek & advies kan ziekteverzuim voorkomen! Tijdens een werkplekonderzoek wordt de medewerker in zijn houding en bewegen gevolgd en geanalyseerd door de bedrijfsfysiotherapeut. Of het nu gaat om til, trek- of duwwerkzaamheden bij lichamelijk zware beroepen, of om eenzijdig (beeldscherm)werk. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak!

Lees meer over werkplekonderzoek- & advies op uw bedrijf

Praktisch werken aan de juiste houding en correct bewegen tijdens het werk? Onze Werkplek Training is altijd individueel maatwerk en volgt veelal na een Werkplek onderzoek & Advies. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak!

 

 

Lees meer over werkplek training op uw bedrijf

Lichamelijke klachten in een vroeg stadium signaleren en verzuim voorkomen! Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met een van onze bedrijfsfysiotherapeuten.

 

 

Lees meer over fysiotherapie in company

Zwaar lichamelijk werk hoeft niet altijd te bestaan uit het tillen, sjouwen of verplaatsen van zware gewichten. Ook voor een medewerker die heel veel handelingen met weinig gewicht moet verrichten, wordt het werk naarmate het vaker moet worden uitgevoerd zwaar. Onze tiltraining kan u (of de medewerkers in uw bedrijf) scholen om verantwoord te tillen ter voorkoming van fysieke klachten.

Lees meer over tiltraining op uw bedrijf

Topfit fysiotherapie werkt samen met het bedrijf Veldon aan zowel het verbeteren van de belastbaarheid van de rug en als het verbeteren van de motorische controle. Dit doen we zowel in de praktijk als op de werkplek waar we de uw rug kunnen testen met de Flexchair RBT® (RBT = Romp Balans Trainer) en de Flexchair® kunnen inzetten als zitoplossing voor een dynamische actieve zit.

Zoekt u een juiste zitoplossing voor een medewerker?