• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Fysiogroep Nederland

Topfit fysiotherapie is onderdeel van Fysiogroep Nederland (FGN) FGN bestaat uit 8 regionale praktijken die samen meer dan 120 locaties hebben door heel Nederland.

Fysiogroep Nederland

 

In 2019 heeft Topfit fysiotherapie zich als één van de eerste praktijken aangesloten bij Fysiogroep Nederland (FGN). FGN omvat acht regionale praktijken die gezamenlijk honderdtwintig locaties in heel Nederland runnen. De praktijken die zich hebben aangesloten bij FGN hebben hun gezamenlijke kennis en ervaring gebundeld om FGN als kwalitatieve marktleider in fysiotherapie te positioneren. 

 

De praktijken van Fysiogroep Nederland streven er naar om met de juiste mensen en met hun gezamenlijke visie goede en betaalbare zorg bieden die voor iedereen toegankelijk is. 

 

Dit doen zij door de cliënten centraal te zetten, door talent de kans te geven zich te ontwikkelen en door vooruitstrevend te zijn in de verleende zorg. De aangesloten praktijken bouwen zo mee aan een professionele en overkoepelende organisatie die haar ondernemingen goed positioneert in de eerstelijn.  

 

Lees hier verder hoe FGN haar visie op zorg vorm geeft.