• Altijd in de buurt
 • Persoonlijke aandacht
 • Bewezen effectief

Stoelmassage voor bedrijven

Bedrijfsstoelmassage is een drukpuntmassage voor nek, schouder, rug, armen en handen in een speciaal daarvoor ontworpen ergonomische stoel. De massage wordt gegeven door een professionele en gediplomeerd masseur. U kunt uw kleding gewoon aanhouden. De massage duurt 20 minuten en vindt plaats bij u op kantoor of in een daarvoor aangewezen ruimte bij u op kantoor.

Het effect van stoelmassage

Stoelmassage zorgt voor een betere doorbloeding waardoor u zich fitter gaat voelen en uw concentratievermogen verbetert. Ook is de masseur in staat om vroegtijdig overbelasting te signaleren en hierop te anticiperen. Omdat de gesignaleerde overbelasting tijdig wordt benoemd, kan er dus ook in een vroeg stadium iets aan gedaan worden. Dit voorkomt dat kleine ongemakken erger worden en helpt het verzuim op het werk tegen te gaan.

Naast het fysiek medische gedeelte wordt stoelmassage gezien als een ‘schouderklopje’ van de werkgever. Een kado van de baas, waarmee hij/zij de waardering uit naar de medewerkers. Zo’n schouderklopje heeft een positief effect op de arbeidsbeleving van medewerkers.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw bedrijf

Voor wie

Stoelmassage is vooral bijzonder zinvol voor medewerkers die langdurig in dezelfde houding werken. Dat kan zijn; werken achter een computer bij administratieve werkzaamheden of het verrichten van veel programmeerwerk. Ook kan stoelmassage juist ook bij de buitendienst waar veel fysiek werk wordt verricht of veel autoreistijd geldt, essentieel zijn om lichamelijke klachten door overbelasting te voorkomen.

Wij nemen u werk uit handen!

Wanneer u ons inhuurt voor de stoelmassages binnen uw bedrijf kunnen wij u, als u dat wilt ook ontzorgen voor wat betreft de planning van de stoelmassages. Samen met u maken wij afspraken over frequentie en nemen we eventuele doelstellingen door.

We verrichten de massages op een rustige plek binnen uw bedrijf. U heeft alleen een kamer nodig, die vrijgemaakt kan worden voor het moment waarop de stoelmassages plaats vinden. Dat kan een vergaderkamer zijn of een andere kamer, met in ieder geval een oppervlakte van circa 9 m2.

Onze masseurs

Onze stoelmasseurs hebben allen een professionele opleiding sportmassage, shiatsumassage of fysiotherapie, aangevuld met een opleiding stoelmassage genoten. Al onze masseurs zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging van Stoelmasseurs en onderschrijven daarmee het door de vereniging omschreven gedragsprotocol voor stoelmasseurs.

We hebben een landelijk dekkend netwerk van therapeuten, zodat wij altijd iemand hebben die dicht bij u in de buurt zit!

Even wat belangrijke punten op een rij: 

 • Stoelmassage is een drukpuntmassage over de kleding heen;
 • We gebruiken geen olie;
 • Stoelmassage voorkomt dat kleine lichamelijke ongemakken uitgroeien tot klachten of terugkerende blessures;
 • Indien noodzakelijk kan snel worden doorverwezen naar een andere medische discipline;
 • Stoelmassage ontspant en verlaagt het stressgevoel;
 • Stoelmassage  vindt plaats onder werktijd op een rustige plaats;
 • Stoelmassage maakt je na afloop alerter en geeft je energie;
 • Stoelmassage  zorgt voor meer werkplezier en verhoogde productiviteit;
 • De kosten van stoelmassage op het bedrijf zijn fiscaal aftrekbaar;
 • Onze masseurs zijn gediplomeerd en aangesloten bij de beroepsvereniging voor Stoelmasseurs;
 • U kunt zelf uw eigen planning verzorgen of Topfit kan u hierin ontzorgen. In dat geval doen wij de planning;
 • Stoelmassage kan het werkverzuim terugbrengen

Kijk ook op http://www.stoelmassages.info/

Onderzoek

Wilt u meer weten over de effecten van stoelmassage dan kunnen wij een onafhankelijk onderzoek tonen dat is gedaan door de Universiteit van Maastricht en daarnaast  hebben wij een overzicht van onze eigen klantevaluaties. Ook zijn referenties opvraagbaar.

Demonstratie en offerte

Overtuig u zelf van de positieve effecten van de bedrijfsstoelmassage en vraag een offerte of een vrijblijvende demonstratie aan: martijn.poort@topfit-fysiotherapie.nl of bel 06-57570638 

Maak direct een afspraak

Wilt u een afspraak maken? Bel met onze directe nummer op 06-57570638 of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.