• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Over ons

De fysiotherapeuten van Topfit zitten al meer dan 30 jaar in het vak. We gebruiken deze ervaring maar houden de ontwikkelingen in de fysiotherapie nauwlettend in de gaten. Wij beschikken over de modernste technieken en doen er alles aan om onze patiënten zo snel mogelijk weer in beweging te krijgen.

Topfit fysiotherapie 

U vindt ons in Almere-Haven, Dronten, Harderwijk, Lelystad, Ermelo, Zeewolde en Zwolle. U kunt bij ons terecht voor álle fysiotherapeutische specialismen voor volwassenen. En door de samenwerking met Moorkids hebben we ook de beschikking over een groot netwerk kinderfysiotherapeuten in de regio.

Vooruitstrevend

Door de hedendaagse ontwikkelingen, nieuwe apparatuur en technieken zijn er in de loop der jaren nieuwe mogelijkheden gekomen om klachten te behandelen. Klachten waar eerder misschien nog geen goede oplossing voor was.
Een voorbeeld; met de fysiotherapie van nu zijn er behandelmethoden die zorgen dat iemand met artrose tegenwoordig een veel betere kwaliteit van leven heeft dan zo’n 15 jaar geleden het geval zou zijn geweest.

Better in, better out

Wij zeggen in de zorg vaak ‘Better in, better out’. Daarmee bedoelen we dat patiënten die vóór een operatie al met oefentherapie beginnen veel sneller herstellen van hun operatie. Topfit is koploper als het gaat om het aanbieden van de nieuwste methoden, technieken en onderzoek.

Ontmoet ons team

BIG kwaliteitsregister

Al onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het BIG kwaliteitsregister.Wij hebben een ruim aanbod van fysiotherapeutische specialismen. Heeft u een klacht of wilt u meer weten over Topfit Fysiotherapie? Neem dan contact op via ons contactformulier of lees verder op deze website.

Vakkundig  |  Klantgericht  |  Professioneel  |  Kwaliteit  |  Innovatief

Onze praktijk staat al meer dan 30 jaar aan de top van de Nederlandse Fysiotherapie. Wij zijn vakkundig, zetten de klant centraal, zijn professioneel en zijn continu bezig met de doorontwikkeling van de kwaliteit van onze zorg. Wij borgen daardoor de best mogelijke behandeling voor de patiënt.

Topfit is altijd op bezig met verbeteringen binnen de fysiotherapie, zo blijven wij innoveren!  

Een van de jaarlijkse groepsuitjes!

 

Een aantal Topfitcollega’s liep over het wad van Holwerd naar Ameland. Met een licht briesje in de rug en de zon die tegen de 25 graden opliep ging de groep de zee op. Onder begeleiding van 2 ervaren gidsen. Gedurende de tocht vertelden zij ons leuke verhalen over het hoe en wat en het leven van de vele kleine en grotere zeedieren in dit mooie natuurgebied. Na een tocht van bijna 4 uur zetten alle Topfitters weer voet aan wal en werden we opgewacht door een trekker met platte kar en netjes naar onze slaapplaats in een boerderij in het dorpje Buren gebracht. 

Kerstborrel 

 

Op het eind van het jaar de kerstborrel. Ons team wordt groter en groter, toch blijven we een hecht team. Corona gooide 2 maal roet in de kerstborrel en maakte dat we de jaarlijkse kersborrel in kleine teams vierden. Langzamerhand pakken we de draad weer op. 

Het teamuitje van 2022

Ons team uitje in 2022 vond plaats in Zeewolde. De collega's van de twee “nieuwe” locaties van onze fysiotherapie; Hokkeling en Huibers en Fysio Houtwal waren ook van de partij. Heerlijk buiten aan het strand van Restaurant Fika in Zeewolde. We sloten het sportieve uitje af met een smakelijke BBQ.