• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Beweeggroepen Almere - Fitness Vitaal

Voelt u zich niet op u gemak in de reguliere sportschool vanwege gezondheidsklachten of gewichtsproblemen) of vindt u het moeilijk om uzelf te motiveren. En u wilt wel graag wat meer beweging, dan is dat mogelijk op de Topfit locatie in Almere-Haven aan de Kerkstraat 98.

Beweeggroepen Almere - Fitness Vitaal

Bij Fitness Vitaal Almere kunt u medische fitnessen in een ontspannen sfeer

Bij Topfit fysiotherapie in Almere-Haven is het mogelijk om een aantal uurtjes in de week, in kleine groepjes van maximaal 6 personen te sporten. Deze sport uurtjes zijn met name bedoelt voor 50 plussers die door gezondheidsproblemen of om persoonlijke redenen een belemmering voelen of hebben om naar een reguliere sportschool te gaan.

U werkt aan uw kracht en conditie in een gezellige en prettige en rustige sfeer onder begeleiding van een fysiotherapeut. Er is een gevarieerd beweeg aanbod maar u blijft uzelf ontwikkelen met een programma waarbij u zich het prettigst voelt.

Bewegen is leven en samen bewegen werkt voor velen inspirerend en helpt iemand vaak over een drempel. Of u er voor kiest om in een groep te trainen of om liever zelfstandig te trainen, het maakt voor ons niets uit. Beginnend of ervarend u traint altijd op eigen niveau en tempo.

Voor meer info kunt u contact opnemen met Karin Helsloot  

karin.helsloot@topfit-fysiotherapie.nl 
088-1719000 
Topfit Fysiotherapie 
Kerkstraat 98 
1354 AC Almere-Have