• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Beweeggroepen Almere - Fitness Vitaal

Voelt u zich niet op u gemak in de reguliere sportschool vanwege gezondheidsklachten of gewichtsproblemen) of vindt u het moeilijk om uzelf te motiveren. En u wilt wel graag wat meer beweging, dan is dat mogelijk op de Topfit locatie in Almere-Haven aan de Kerkstraat 98.

Beweeggroepen Almere - Fitness Vitaal

Bij Fitness Vitaal Almere kunt u medisch fitnessen in een ontspannen sfeer

Bij Topfit fysiotherapie in Almere-Haven is het mogelijk om een aantal uurtjes in de week, in kleine groepjes van maximaal 6 personen te sporten. Deze sportuurtjes zijn met name bedoelt voor 50-plussers die door gezondheidsproblemen of om persoonlijke redenen een belemmering voelen of hebben om naar een reguliere sportschool te gaan.

U werkt aan uw kracht en conditie in een gezellige en prettige en rustige sfeer onder begeleiding van een fysiotherapeut. Er is een gevarieerd beweegaanbod maar u blijft uzelf ontwikkelen met een programma waarbij u zich het prettigst voelt.

Bewegen is leven en samen bewegen werkt voor velen inspirerend en helpt iemand vaak over een drempel. Of u er voor kiest om in een groep te trainen of om liever zelfstandig te trainen, het maakt voor ons niets uit.

Bent u een beginner of bent u al wat meer ervaren in de fitnessruimte? Dat maakt voor deze fitness groep eigenlijk geen verschil. U traint namelijk binnen de groep altijd op uw eigen niveau en tempo.

U bent vrij om het uw aangeboden programma aan te passen naar uw eigen voorkeuren en wensen.

Voor meer info kunt u contact opnemen met Karin Helsloot  

karin.helsloot@topfit-fysiotherapie.nl 
088-1719000 
Topfit Fysiotherapie 
Kerkstraat 98 
1354 AC Almere-Have