• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Beweeggroepen Zeewolde - Medisch Fitness

Fysiotherapie Houtwal biedt u de mogelijkheid om te trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van uw kracht en/of conditie om daarmee uw persoonlijke doelstellingen te behalen.

Medische Fitness en leefstijl programma’s

Fysiotherapie Houtwal biedt u de mogelijkheid om te trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van uw kracht en/of conditie om daarmee uw persoonlijke doelstellingen te behalen. Voor deze trainingen, in groepsverband of individueel, maken wij in overleg met u een trainingsschema dat afgestemd is op de mogelijkheden die u heeft en natuurlijk rekening houdend met uw eventuele lichamelijke klachten of beperkingen. 

Beweegprogramma’s

Ook bieden wij verschillende mogelijkheden aan voor mensen die willen sporten i.v.m. overgewicht, artrose of revalidatie bij oncologie (zie kop therapie/oncologie) . Het sporten kan dan via een abonnement en hierbij zal een sportschema worden afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de deelnemer. Ook kan in overleg de hulp van een voedingsprofessional worden toegevoegd. Voor meer informatie en vragen kunt u bellen met de praktijk.

Virtuagym

Bij Houtwal werken wij met Virtuagym en/of Physitrack. Dit zijn twee programma’s waarmee wij op maat gemaakte trainingsschema’s voor u kunnen maken. Iedere deelnemer krijgt een eigen account waarin alle verrichtingen en resultaten online zijn bij te houden en indien nodig aan te passen. Deze gegevens zijn terug te vinden op de Virtuagym- of Physitrack-app die u op uw telefoon kunt installeren. Mocht u niet de voorkeur geven aan het digitale schema via internet of smartphone, dan kunt u het schema natuurlijk altijd op papier ontvangen.

Aanmelden

Bij aanmelding per telefoon of mail zullen wij z.s.m. contact met u te zoeken om een gesprek te plannen. Tijdens het intakegesprek zullen de belangrijkste zaken met u besproken worden en zullen er, indien nodig, diverse testen gedaan worden om uw huidige gezondheidstoestand in kaart te brengen.

Naar aanleiding van het gesprek gaan we over tot activiteiten zoals het maken van het schema en invullen van de inschrijfformulieren.

Prijslijst Medisch Fitness

– Eén keer per week in een groep: €34.00 per maand
– Twee keer per week in een groep: €49.50 per maand
– Eén keer per week in een groep + onbeperkt individueel buiten groepsuren: €39.50 per maand
– Individueel onbeperkt buiten groepsuren: €34.00 per maand

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 036-5223135 of een mail sturen naar contact@topfit-fysiotherapie.nl