• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

EPTE

Heeft u al langer last van pijn onder de knieschijf (jumpersknee), pijn aan de achillespees, chronische elleboogklachten, chronische schouderpijn of hielspoor? Dan kan EPTE therapie voor u de oplossing zijn. Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten!

EPTE bij Topfit

EPTE is een nieuwe behandelmethode voor pijnklachten aan pezen en spieren. Met behulp van echografie wordt op de plaats van de ontsteking of overbelasting een dunne naald ingebracht. Een speciaal opgeleide spier-pees expert kan u helpen met een effectieve combinatie van EPTE en een individueel trainingsprogramma om de pees weer goed belastbaar te maken.

EPTE (Echogeleide Percutane Electrolyse) is een nieuwe innovatieve behandelmethode voor langdurig bestaande, slecht herstellende peesklachten waarbij de vicieuze cirkel van pijn en afnemende belastbaarheid wordt doorbroken. Onder echobegeleiding wordt er een naald in de aangedane pees gebracht waarna met behulp van het EPTE apparaat 1 tot 2 minuten een lichte elektrische stroom wordt toegediend.

Afspraak maken

Het elektrische stroompje is nodig om uw pees nieuwe gezonde peesvezels te laten maken. Bovendien wordt de pijn geremd. Middels oefeningen wordt de pees weer “treksterk” en wordt een herhaling van de klachten voorkomen. 

Hoeveel EPTE behandelingen heb ik nodig?

Uw klachten worden in 4 tot 6 behandelingen minder en u kunt in ongeveer 3 maanden uw activiteiten weer volledig gaan hervatten.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak met een van onze EPTE specialisten, bel 088 – 1719 000.

Onze EPTE specialisten

Eugene Wiegers
Eugene Wiegers Fysiotherapeut
Marcel Vonk
Marcel Vonk Fysiotherapeut

Maak direct een afspraak

Wilt u een afspraak maken? Bel 088-171 9000 of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.