• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Leefstijlcoaching

Een leefstijlcoach kijkt samen met u naar verschillende aspecten die bijdragen aan uw gezondheid, zoals; voeding, beweging, ontspanning, slaap, stress, roken, alcohol en gewoontes. Leefstijlcoaching is meer dan een dieet of abonnement op de sportschool.

Leefstijlcoaching omvat veel meer dan een dieet of abonnement op de sportschool. We kijken naar het geheel van alle bovengenoemde aspecten in uw leven.

Leefstijlcoaching: 1 op 1 of in duo’s

 

Om verandering te realiseren is het belangrijk dat u een manier vind die goed bij u past. Daarom kunt u bij Topfit individueel en in duo’s een traject Leefstijlcoaching starten. Samen met uw partner of vriend(in) een verandering maken!

Samen met uw partner of vriend(in) een belangrijke omslag in uw leven maken waar u de rest van uw leven wat aan heeft.

Leefstijl is een erg breed begrip, waardoor het traject er voor iedereen anders uitzien. In duo’s kunt u veel leren van het traject van uw leefstijlbuddy. Leefstijlcoaching is niet gericht op adviseren maar op samen zoeken naar verbeteringen. Daarom zijn er geen ”informatie sessies”. Dus geen presentaties waar u hoort wat allemaal wel en niet ‘’goed’’ is. De coachingssessies zijn gesprekken waarin wordt gezocht naar een leefstijl die bij ú past.

Op deze manier is de interventie echt voor u op maat! Als u meer wilt weten over bepaalde onderwerpen kunt u dit natuurlijk altijd vragen.

Kom ook in actie en neem (preventief èn pro-actief) de regie over uw leven weer in eigen handen! U hoeft het niet alleen te doen! Wij helpen u! Zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van het leven en gezond ouder kunt worden en op en gezonde manier ouder kunt worden.

Interesse?

Neem contact op met leefstijlcoach Gerjan van Topfit Fysiotherapie 088 17 19 000 of gerjan.gosselink@topfit-fysiotherapie.nl

Maak direct een afspraak

Wilt u een afspraak maken? Bel 088-171 9000 of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.