• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Bericht van Topfit Fysiotherapie, Martijn Poort

84 jaar: “LEVEN IS BEWEGEN, dit doe ik nu met volle teugen”

Ik ben Jan Boeren, 84 jaar en woonachtig in Almere Haven Centrum.

Jaren geleden ben ik voor een herseninfarct behandeld en daar heb ik nog steeds last van. Er zijn bewegingsproblemen zoals door slechte balans, krachteloosheid , sterk verminderd uithoudingsvermogen e.d. Ook heb ik nog negatieve gevolgen van de bestralingen voor prostaatkanker.

Om verdere teruggang van mijn conditie tegen te gaan heb ik uit de verschillende sportcentra in de buurt voor TOP FIT gekozen. Dit omdat mijn echtgenote er eerder met succes door Karin, de fysiotherapeute, is behandeld en de sfeer me aanstond.. Mijn verzoek om een verwijsbrief voor behandeling op chronische basis werd door de medisch specialist gehonoreerd.

Na zo’n driekwart jaar, gedurende 2x per week, deelname aan de diverse oefeningen zijn er sterke verbeteringen opgetreden. Ik kan me veiliger en met meer zekerheid bewegen en teruggang van mijn conditie wordt voorkomen.

Aan de wand van de trainingsruimte staat met grote letters: LEVEN IS BEWEGEN. Dit doe ik nu met volle teugen, met behulp van mijn wandel- en nordic walkingstokken!

Almere Haven, Jan Boeren