• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Bericht van Topfit Fysiotherapie, Martijn Poort, plaatsingsdatum 4 september 2023 

Aansluiting van Centrum voor Fysiotherapie met Topfit Fysiotherapie versterkt gezondheidszorg in regio Veluwe en breidt FGN familie uit

Met genoegen kondigen wij aan dat Centrum voor Fysiotherapie uit Harderwijk, van Erik Bouman en Hillie Hofmeester, zich heeft aangesloten bij Topfit Fysiotherapie.

 

Deze samensmelting van praktijken markeert een bijzondere mijlpaal in de gezondheidszorg van de regio Veluwe, waar Topfit Fysiotherapie al met succes aanwezig was in de regio’s Ermelo, Zeewolde en Harderwijk.

De huidige eigenaren van Centrum voor Fysiotherapie gaan elk hun eigen pad volgen. Erik Bouman geniet van een welverdiend pensioen en zal daar zijn tijd aan besteden, terwijl Hillie Hofmeester haar waardevolle bijdrage aan de praktijk blijft leveren. Hillie zal zich ook inzetten voor het uitbreiden van de zorg in de regio op het gebied van oncologie. Hiermee benadrukt ze het belang van oncologiezorg in de regio en stimuleert ze toekomstige inspanningen op dit gebied.

We koesteren hoge verwachtingen voor een veelbelovende toekomst, waarin welzijn en herstel centraal staan voor alle bewoners van de Veluwe-regio.

www.centrumvoorfysiotherapieharderwijk.nl

www.topfit-fysiotherapie.nl

www.fgn.nl