• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Bericht van Topfit Fysiotherapie, Martijn Poort

Atletiekvereniging av Pec 1910 en Topfit Fysiotherapie intensiveren samenwerking

Een mooi moment! Willem van Beek en Rob Harte van Av Pec 1910 en Loes van de Port – Kerk van Topfit fysiotherapie hebben hun handtekening gezet onder de nieuwe sponsorovereenkomst.

Hiermee wordt niet alleen formeel de lange verbintenis die er al bestond met 3 jaar verlengd, tevens wordt er een nieuwe weg ingeslagen waarbij Topfit de vereniging nog meer gaat ondersteunen bij de prestaties van de atleten van jong tot oud. Op alle niveaus.

Loes van Port- Kerk vertelt over de jarenlange samenwerking die er al bestond tussen de atletiekclub uit Zwolle Noord en de therapeuten van Topfit. “Het zijn niet enkel de top-atleten, die op het hoogste niveau in de landelijke competities actief zijn”, zo geeft Van de Port aan, juist ook de jeugd en de grote groep recreatieve hardlopers die Zwolle rijk is heeft onze aandacht”.

De fysiotherapeuten van Topfit zullen 2 maal per week inloopspreekuur houden. Op de dinsdagavond en woensdag avond zijn alle leden van av PEC welkom.

Het draait niet alleen om het behandelen van blessures. De therapeuten zullen tevens informatieavonden verzorgen voor leden waarin zij bijvoorbeeld advies krijgen m.b.t. blessurepreventie, EHBO bij sportongevallen, voorbereiding op wedstrijden etc. Ook schuiven de therapeuten periodiek aan bij het trainersoverleg van de trainers van av PEC om hen van advies te voorzien en te inventariseren waar de behoeftes liggen qua zorg. Daarnaast kan er binnenkort via de website van av PEC www.avpec1910.nl door de leden direct contact gezocht worden met een fysiotherapeut van Topfit om een inhoudelijke vraag te stellen, waarbij er binnen 24 uur een reactie of afspraak volgt.

Het team van Topfit Fysiotherapie is blij de komende jaren een bijdrage te mogen leveren aan het Topfit houden van de atleten uit Zwolle.