• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Bericht van Topfit Fysiotherapie, Martijn Poort, plaatsingsdatum 21 juli 2023 

Collega Lisa steunt marechaussee tijdens derde dag vierdaagse!

 

Op de derde dag van de vierdaagse heeft onze gewaardeerde collega Lisa haar helpende hand geboden aan het detachement van de koninklijke marechaussee (KMar). Als fysiotherapeut heeft ze haar expertise ingezet om de lopers van de marechaussee te ondersteunen en te verzorgen tijdens de uitdagende tocht. Een waardevolle bijdrage aan het succes van het evenement! #teamwork #vierdaagse #fysiotherapie #CollegaInActie #marechaussee 

Lisa over haar ervaring:

Wat een onvergetelijke beleving. Dat je voor je beroep op plekken mag komen waar je anders nooit komt. Gisteren mocht ik het detachement van de marechaussee (KMar) van fysiotherapeutisch advies en behandeling voorzien op de Nijmeegse vierdaagse. Hiervoor mocht ik op het militaire terrein Heumensoord komen waar ca 6.000 militairen uit 31 landen verblijven. Dat op zich is al bijzonder om te zien. 

Daarnaast de onmetelijke prestatie van 4 dagen achter elkaar 40 km lopen met 10-20kg op je rug! Ben blij dat ik het detachement heb kunnen helpen om vandaag hun laatste dag zo optimaal mogelijk te kunnen laten starten.

Dank voor jullie gastvrijheid KMar en veel succes vandaag de laatste dag.