• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Bericht van Topfit Fysiotherapie, Martijn Poort, plaatsingsdatum 12 juni 2023 

Gratis Inloopspreekuur bij atletiekvereniging AV PEC

Bericht van de Atletiekvereniging AV PEC

Topfit Fysiotherapie is twee keer per week aanwezig op onze atletiekbaan. Hier zijn de specifieke details van hun aanwezigheid en het inloopspreekuur:

  • Woensdag: 19.30u t/m 21.00u - Olaf Boessenkool
  • Donderdag: 20.00u t/m 21.00u - Stijn Kamphuis
  • Op dinsdag is Michel Matser van 1930 tot 2030 aanwezig voor sportmassage.

Tijdens het inloopspreekuur kunnen Olaf en Stijn je blessure beoordelen, advies geven over herstel en vragen beantwoorden met betrekking tot het voorkomen van klachten.

Wanneer is het raadzaam langs te komen op het inloopspreekuur bij Av Pec:

Het is over het algemeen aan te raden om bij blessures zo snel mogelijk bij het inloopspreekuur langs te gaan. Hier zijn een paar situaties waarin het zeker verstandig is om een inloopspreekuur te bezoeken:

  1. Direct na het oplopen van de blessure: Als je net een blessure hebt opgelopen, is het raadzaam om zo snel mogelijk een sportfysiotherapeut te raadplegen. Ze kunnen een eerste beoordeling doen en je de juiste adviezen geven om verdere schade te voorkomen;
  2. Aanhoudende pijn of beperkingen: Als je al een tijdje last hebt van pijn, ongemak of beperkingen als gevolg van het sporten, is het belangrijk om dit te laten onderzoeken door een professional. Een sportfysiotherapeut kan de oorzaak van het probleem achterhalen en een behandelplan opstellen om je herstel te bevorderen;
  3. Onzekerheid over de ernst van de blessure: Soms is het moeilijk om zelf de ernst van een blessure in te schatten. Als je twijfelt over de ernst of de aard van je blessure, kan een sportfysiotherapeut je helpen door een evaluatie uit te voeren en je advies te geven over de juiste stappen die je moet nemen.

Kortom, het is raadzaam om zo snel mogelijk langs te gaan bij een sportfysiotherapeut als je een sportblessure hebt. Ze hebben de expertise om je blessure te beoordelen, advies te geven en je te begeleiden bij je herstelproces.

Wil je niet wachten tot het inloopspreekuur op de woensdag en donderdagavond dan kun je bellen met 088-1719000 en een reguliere afspraak inplannen op 1 van de locaties van Topfit in Zwolle. Of stuur een mail naar contact@topfit-fysiotherapie.nl

We helpen jullie graag verder om jullie sportieve doelen te realiseren.

Team Topfit Fysiotherapie

Olaf Boessenkool en Stijn Kamphuis.