• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Bericht van Topfit Fysiotherapie, Martijn Poort, plaatsingsdatum 14 augustus 2023 

Gratis inloopspreekuur voor RAF Sporters bij Topfit Fysiotherapie in Lelystad

 

Lelystad, 14 augustus 2023 - De samenwerking tussen Topfit Fysiotherapie en RAF Sport in Lelystad wordt versterkt met een nieuwe dienst voor de leden van RAF sport . Vanaf 5 september 2023 hebben leden van RAF sport de kans om gebruik te maken van het inloopspreekuur bij Topfit Fysiotherapie.

Met de nieuwe samenwerking wordt het voor RAF-leden nog gemakkelijker om hun sportgerelateerde klachten aan te pakken. Het inloopspreekuur biedt leden de mogelijkheid om in gesprek te gaan met fysiotherapeut Femke Klok. Tijdens een 15-minuten durende afspraak zal zij advies verstrekken over fysieke klachten en indien nodig verdere stappen ondernemen voor fysiotherapiebehandelingen.

Het inloopspreekuur vindt plaats op iedere dinsdag van 8:00 tot 9:00 uur aan de Jol 11 07 en start op 5 september 2023. Leden kunnen zich aanmelden voor een afspraak via de RAF-app of door een e-mail te sturen naar femke.klok@topfit-fysiotherapie.nl.

RAF Sport wordt in Lelystad en omstreken geprezen als de meest complete sportschool en deze nieuwe samenwerking met Topfit Fysiotherapie zal ongetwijfeld bijdragen aan het verbeteren van de sportervaring en het welzijn van de leden.