• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Bericht van Topfit Fysiotherapie, Martijn Poort, plaatsingsdatum 24 oktober 2023 

Pilot Leefstijltraining Zwolle - Open voor Iedereen!

Binnenkort start er een pilot leefstijltraining voor iedereen

 

Of je nu actief betrokken bent bij een van onze GLI-trajecten, het hebt afgerond, of er nooit aan hebt deelgenomen, wij nodigen jou uit om deel te nemen aan onze gezamenlijke reis naar een gezondere levensstijl.

Beste Zwollenaren, we zien dat velen van jullie al goede stappen zetten in het bereiken van jullie gezondheidsdoelen, terwijl anderen nog steeds zoekende zijn. Wat zeker is, is dat we nooit klaar zijn met werken aan onze levensstijl.

Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat Topfit vanaf december een pilot wil starten, gericht op gezamenlijk trainen op een niveau dat perfect aansluit bij jullie huidige capaciteiten en jullie verdere gezondheidsdoelen.

Elke dinsdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur in Zwolle. 

De trainingen zullen plaatsvinden op dinsdagochtenden van 9:00 tot 10:00 uur in onze goed uitgeruste oefenzaal. Deze sessies zullen op eigen niveau zijn en naadloos aansluiten op het bevorderen van een gezonde levensstijl.

Pilot van 6 maanden

De pilot heeft een duur van zes maanden. De kosten bedragen slechts €38,78 per maand, inclusief btw. De trainingssessies worden persoonlijk gegeven, met aandacht voor jullie individuele behoeften en doelen.

Wij horen graag wie van jullie enthousiast is om deel te nemen aan deze nieuwe fase van onze reis naar een gezondere levensstijl.

Geen fitness, wel sporten

Het programma is speciaal ontworpen voor mensen die een beetje moeite hebben om op gewicht te blijven en graag willen leren en sporten samen met anderen onder leiding van een ervaren leefstijlcoach, en dat alles in een ondersteunende omgeving, ver weg van de sfeer van een standaard sportschool of fitnesscentrum.

  • Locatie: Bubbels Stadshagen
  • Periode pilot: start rond december, 6 maanden lang
  • Kosten: €38,78 inclusief btw per maand

Laten we samen blijven werken aan een gezonde toekomst en elkaar blijven ondersteunen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of als je wilt deelnemen aan deze opwindende nieuwe fase.

aanmelden kan via: gerjan@topfit-fysiotherapie.nl