• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Bericht van Topfit Fysiotherapie, Martijn Poort, plaatsingsdatum 7 augustus 2023 

Positief Ouder Worden Bus biedt waardevolle ondersteuning

Lelystad, 7 augustus 2023 - Vandaag en volgende week verwelkomt de Petruskerk op Botter 39-05 in Lelystad de 'Positief Ouder Worden Bus' van de GGD. De bus, die zich richt op het bevorderen van een positieve ouderdom en het voorkomen van vallen, biedt een scala aan diensten en informatie voor ouderen.

Onze fysiotherapie collega, Astrid van Brederode staat vandaag klaar om uw vragen over valpreventie te beantwoorden en kan indien gewenst een valrisicotest afnemen. Deze test helpt om inzicht te krijgen in het individuele risico op vallen en biedt waardevolle suggesties om dit te minimaliseren.

Daarnaast zijn er vertegenwoordigers aanwezig van verschillende organisaties die zich inzetten voor een positieve ouderdom, waaronder de GGD, welzijnsinstanties, gemeente, brandweer, Open je Hart en Mantelkring. Samen zorgen zij voor een breed scala aan informatie en ondersteuning om ouderen te helpen actief en gezond te blijven, met een speciale focus op het bevorderen van sociale betrokkenheid en welzijn.

De 'Positief Ouder Worden Bus' is een uitstekende gelegenheid voor ouderen en hun families om zich te laten informeren en inspireren over manieren om met vertrouwen en vitaliteit ouder te worden. We nodigen iedereen van harte uit om een bezoek te brengen aan de bus.

Samen streven we ernaar om ouderen te ondersteunen bij het bereiken van een gezonde, gelukkige en actieve levensstijl.