• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Bericht van Topfit Fysiotherapie, Martijn Poort

De komende tijd zal ik me beslist niet vervelen

Mijn naam is Shalina van Keulen en ik ben sinds 5 jaar werkzaam bij Topfit Fysiotherapie als fysiotherapeut en oedeemtherapeut

In 2015 ben ik afgestudeerd en kon direct aan de slag bij Topfit waar ik werk op de locaties in Almere-Haven en Lelystad.
Al vanaf mijn tienertijd zit ik op dansen. Daardoor kwam ik, vanwege dansblessures, zelf regelmatig bij de fysiotherapeut. Door deze vroege kennismaking met het vak ben ik erachter gekomen dat ik het vak fysiotherapie later zelf ook graag wilde uitoefenen.

van sportfysiotherapie naar oncologie en oedeemtherapie
Toen ik aan mijn opleiding begon was ik vastberaden om sportfysiotherapeut te worden. Tot ik er tijdens mijn opleiding en diverse stages achterkwam dat er een specialisatie was die mij eigenlijk veel beter lag. Het contact en het werken met ouderen en oncologische patiënten was iets dat mij wel aantrok. Daarom ben ik in 2016 een opleiding gaan volgen om een beter inzicht te krijgen in het adviseren en behandelen van oncologische patiënten.
Mijn interesse in het oncologisch gebied zorgde er voor dat ik me steeds verder ben gaan verdiepen in de oncologie en ook in de oedeemtherapie. Om oncologische patiënten uitgebreider te kunnen gaan behandelen ben ik in 2018 me verder gaan ontwikkelen als oedeemtherapeut.

Littekenbehandelingen
Een onderdeel van oedeemtherapie is het behandelen van littekens. Een littekenbehandeling is toepasbaar voor iedereen na een operatie. De patiënt kan daardoor nu bij mij een aanvullende behandeling krijgen zonder naar verschillende therapeuten te hoeven in deze zware periode. Hierdoor ben ik in staat om zowel de revalidatie kant als de hands-on methode voor het verminderen van vocht uit te voeren.

Osteopathie
Naast mijn werk heb ik veel andere interesses. Ik vind het heerlijk om lekker fanatiek te sporten en ben dus ook vaak te vinden op de sportschool. En daar geef ik ook sportles. Verder ben ik nog steeds gek op dansen en leef ik me wekelijks uit op de dansschool. Ik ontwikkel me graag verder in mijn vakgebied en sinds januari van dit jaar ben ik daarom gestart met een opleiding tot osteopaat.

Kortom de komende tijd zal ik me beslist niet vervelen.

Mocht u meer willen weten of wilt u weten of ik iets voor u zou kunnen doen aarzel dan niet om even contact op te nemen. Ik beantwoord graag uw vragen.

Shalina van Keulen

Specialiteiten: Fysiotherapie // Geriatrie fysiotherapie // Hartrevalidatie // hydrotherapie // Littekentherapie // Manuele lymfdrainage // Medical taping // Medisch Fitness // Oedeemtherapie // Oncologische fysiotherapie // palliatieve zorg // Peer review Coach keurmerk // Terminale zorg

Welkom in Almere
Kom rustig een keer langs in onze praktijk aan de Kerkstraat 98 in Almere om even kennis te maken en uw klacht (en) te bespreken. We gaan er samen mee aan de slag. Ik heb er zin in!

Wilt u meer informatie? Onze collega Shalina van Keulen is o.a. werkzaam op onze locatie in Almere.