• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Bericht van Topfit Fysiotherapie, Martijn Poort

Staat bij jou op zolder, in de schuur, het rommel hok of onder je bed al een aantal maanden een werkeloos fitness apparaat?

Of heb je jouw apparaat zelfs al weer verkocht op marktplaats? Blijf dan lezen….

Je weet natuurlijk heel goed dat een ongezonde levensstijl kan leiden tot gezondheidsproblemen. Bijvoorbeeld stress, slaapproblemen, slecht eten of teveel eten en weinig bewegen. Te veel piekeren. Angsten. Of een combinatie daarvan.

Daarom heb je al een paar keer iets ondernomen om je levensstijl echt goed aan te pakken. Smoothies maken met spinazie bijvoorbeeld. Een twist en shape apparaat aanschaffen. 10 keer begonnen met hardlopen. En een poosje lukte ‘t. Maar zodra ‘t drukker wordt of iets anders je aandacht vraagt sluipt de klad er in. En je bent uiteindelijk geëindigd voor de tv met Netflix en een lekker snackje.

Heb je nog niks ondernomen? Maar staat er hierboven iets bij wat je bekend voorkomt of wat je aanspreekt? Of kun je er nog wel een wens van jezelf aan toe voegen?! Blijf lezen!

Mijn naam is Martijn Poort:
Wij houden ons binnen Topfit actief bezig met leefstijl. Bij ons leefstijl programma kijken we niet alleen naar een beweeg programma of naar je voeding. Maar naar het hele plaatje. En naar de vraag waar je het beste onze hulp bij kunt gebruiken. Die is voor iedereen anders!

Ondermijnen of Motiveren
Welke factoren ondermijnen jou? En wat motiveert jou juist? Wij zetten ons met hart en ziel in om er samen met jou voor te zorgen dat niet alleen je leefstijl beter bij je gaat passen maar ook dat je gemotiveerd wordt, bent én blijft!
Dat kunnen we niet alleen, daar hebben we jou wel bij nodig! Ben je bereid om met een nieuwe en beter passende levensstijl te starten?
Geef je dan nu op en we maken voor jou een leefstijl programma op maat, we volgen je op de voet en we begeleiden je naar het beste uit jezelf.

Dit kunnen wij natuurlijk allemaal wel schrijven maar onze klanten kunnen dat veel beter. Zij hebben het tenslotte uit de eerste hand ervaren!

“De leefstijl coach van Topfit heeft mij letterlijk op het juiste spoor gezet. Het heeft zeker 2 jaar gekost eer ik de stap heb gezet om te bellen voor een afspraak, maar al gelijk na het eerste gesprek met leefstijlcoach Gerjan wist ik dat het niet meer bij een korte bevlieging zou blijven”.
Dhr. Anton.

———-

“Door hydrotherapie blijf ik soepeler en heb ik minder last van ontstekingen omdat ik gewichtloos kan bewegen. Ook het in groepsverband bewegen is erg fijn omdat je dan niet het gevoel hebt dat je de enige bent met een beperking en hebben wij ook een hoop lol wat je in je eentje niet hebt”.
Diana van Schalkwijk.

———-

“De oefeningen die wij doen zijn zeer afwisselend , ik merk aan mijn lichaam dat het mij goed doet. Ben wel moe, maar voldaan. Ik sta versteld wat voor oefeningen je kan doen in het water. Zeker door het oedeem waar ik last van heb, merk ik dat ik er veel aan heb”.
Elly Nieuwenhuis van Dijk.

 

Wil jij een vrijblijvend gesprek en / of een daaraan gekoppelde healthcheck, vraag bel dan met 088-1719000. Onze leefstijlcoaches staan graag voor u klaar.