• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Topfit best matchende sponsor

Topfit Fysiotherapie heeft de prijsvraag voor ‘best matchende sponsor’ van ZAC gewonnen.

Onlangs schreef de Zwolsche voetbalvereniging ZAC een prijsvraag uit onder al haar circa 60 sponsoren. “Laat in een foto of kort filmpje van maximaal 1 minuut zien, waarom jouw organisatie een passie voor de club heeft.”

Een gezonde combinatie

De driekoppige jury, bestaande uit ZAC voorzitter, Denis Holterman, ZAC Dames 1 aanvoerder, Janiek Kwakkel en juridisch adviseur, mr. Dinant te Biesebeek van Te Biesebeek Advocaten kozen Topfit Fysiotherapie als de winnaar. In het winnende filmpje van één minuut vertelt Topfit Fysiotherapie op humoristische wijze waarom het bedrijf zo ontzettend goed bij ZAC past. De sponsor en ZAC zijn een ‘gezonde combinatie’.

Die prijs nemen we zeker aan

Martijn Poort van Topfit vertelt: “Ja we hadden een geweldig mooi filmpje gemaakt. En dat terwijl voor de camera staan nou niet bepaald het dagelijks werk van mijn collega’s is. Maar we zijn er ongelooflijk blij mee. Die prijs nemen we zeker aan !”

Een jaar lang gratis adverteren op de Green Boarding

Topfit dat ook al verenigingssponsor van de club is, mag nu een jaar lang gratis adverteren op het nieuwe LED-scherm bij ZAC van Softs Green Boarding. Deze Green Boarding bestaat uit een groot UEFA goedgekeurd LED-scherm met daarnaast drie roterende zijden: één met zonnepanelen, één voor luchtzuivering en één extra met reclameborden. In Zwolle is ZAC de eerste club die over dit nieuwe systeem van duurzaam adverteren beschikt.

filmpje: ZAC voorzitter Denis Holterman verrast Martijn Poort van Topfit met een grote bos bloemen en de prijs van 1.500 euro

En dan hier het winnende filmpje, ZAC en Topfit een gezonde combinatie