• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Bericht van Topfit Fysiotherapie, Martijn Poort

Topfit Fysiotherapie en Joris Foppen Beweeg & Leefstijlcoach Oncologie gaan samenwerken!

Gisteren werd de handtekening gezet voor de samenwerking tussen Topfit Fysiotherapie en Joris Foppen van: ‘Fit met Joris’.

Joris Foppen is meer dan 20 jaar als gerechtsdeurwaarder werkzaam geweest in Almere. Een tijd terug heeft hij besloten zijn werkzame leven een geheel nieuwe impuls en koerswijziging te geven. Joris is de opleiding fitnesstrainer gaan volgen met daarin speciale aandacht voor oncologie.

Bij Topfit zal Joris zich o.a. bezig houden met de groepslessen: hydrogym, circuittraining en small group fitness voor de abonnementsleden van Topfit. Dit zijn groepslessen voor deelnemers die vaak voorheen bij onze fysiotherapeuten werden behandeld. Deze mensen trainen nu in kleine groepen onder deskundige begeleiding samen met anderen met soortgelijke klachten.

Zo werken zij onder andere; verder aan hun herstel, aan hun conditie, of bijvoorbeeld preventief aan het voorkomen van bepaalde klachten. Afhankelijk van hun klachten en / of hun trainingsdoel kiezen de deelnemers voor circuittraining, small group fitness of hydrotherapie.
Hydrotherapie is fysiotherapie in het water. Het water in het zwembad is extra warm en dát plus de opwaartse kracht van het water maakt bewegen een stuk gemakkelijker dan bewegen op het droge.

Op de foto boven: links: Martijn Poort van Topfit Fysiotherapie en rechts: Joris Foppen.

Wilt u graag na het lezen van dit verhaal ook graag met Joris’ groepen of van 1 van de andere leefstijlcoaches meetrainen? Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.
Meer info via; contact@topfit-fysiotherapie.nl of 088-1719000