• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Bericht van Topfit Fysiotherapie, Martijn Poort, plaatsingsdatum 21 september 2023 

Topfit Fysiotherapie en voetbalvereniging ZAC in Zwolle verlengen hun succesvolle samenwerking

Topfit Fysiotherapie en voetbalvereniging ZAC uit Zwolle hebben deze week de hechte band bevestigd door de sponsorovereenkomst opnieuw te verlengen. Deze hernieuwde overeenkomst markeert een mijlpaal in een partnerschap dat al meer dan 15 jaar bestaat tussen de twee Zwolse iconen.

MOORkids kinderfysiotherapie

Al jarenlang prijkte het logo van Topfit Fysiotherapie trots op de achterkant van de shirts van alle ZAC-spelers, maar in deze vernieuwde overeenkomst zal MOOR kids kinderfysiotherapie, een onderdeel van Topfit Fysiotherapie, ook een prominente rol spelen op de club. MOORkids zal per ingang van dit nieuwe seizoen te zien zijn op de achterkant van de shirts van alle jeugdleden tot en met 18 jaar. Op de shirts van de senioren leden zal de naam van Topfit blijven staan. 

MOORkids kinderfysiotherapie zal ook beschikbaar zijn voor consults voor de jeugdspelers van ZAC.

Op de foto: van links naar rechts: algemeen directeur van Topfit, Harry Gosselink, trots naast de voorzitter van ZAC, Denis Holterman. En directrice van MOOR kids, Arja de Moor. 

“Dit vernieuwde sponsorschap en het toevoegen van MOOR kids specifiek voor jeugdspelers tot 18 jaar belooft een nog stralendere toekomst voor zowel Topfit Fysiotherapie als voetbalvereniging ZAC.”