• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Bericht van Topfit Fysiotherapie, Martijn Poort

Plaatsingsdatum: 28 november 2021

 

Topfit Fysiotherapie heeft er vanaf 1 december een nieuwe locatie bij

 

Topfit neemt dan intrek bij RAF Sport op de Jol 11-07 in Lelystad

Roel Velstra van RAF Sport en Karin Heyl van Topfit Fysiotherapie zetten onlangs hun handtekening onder een samenwerkingsverband tussen RAF Sport en Topfit.

Over de aankomende samenwerking zegt sportschoolhouder Roel Velstra: “Topfit is zeer welkom in ons pand. We hebben elke dag veel individuele sporters en groepen over de vloer. Topfit is een gerenommeerde speler in Lelystad op het gebied van fysiotherapie. En het is fijn dat onze sporters nu binnen ons pand bij een fysiotherapeut terecht kunnen. Dat is een mooi kort lijntje. Daarnaast kan Topfit onze sporters goed adviseren over blessure preventie. We kijken enthousiast uit naar deze samenwerking.”

Yannick Breeschooten en Shalina van Keulen, beiden van Topfit, zullen afwisselend samen met een aantal andere collega’s dagelijks aanwezig zijn. Yannick vertelt: “Voor Topfit is dit onze 4e locatie in Lelystad. We hebben bij RAF straks de beschikking over drie behandelkamers. Sporters kunnen via een binnen door route in de sportschool de praktijk bereiken. Patiënten van buitenaf kunnen ook via onze eigen Topfit ingang bij ons komen.”

Shalina vult aan: “Dat werkt natuurlijk ook andersom, dat wij zo nu en dan de vloer op komen en ons tussen de actieve sporters zullen begeven. Dit soort samenwerkingen heeft heel veel waarde voor alle partijen, voor zowel de sportschoolhouder, voor ons als therapeuten en voor de sporters. We hebben er zin in.”

“Behalve het feit dat RAF zo compleet is en zo divers als sportschool vinden wij ook hun motto super” zegt Shalina. “Zij zorgen ervoor dat hun sporters de doelstelling behalen waarvoor ze bij de sportschool zijn gestart. De RAF uitspraak: ‘Het is niet de truc om te starten maar om dit vol te blijven houden’! spreekt ons beiden erg aan.” voegt Yannick nog toe.

Naast de fysiotherapeuten van Topfit zal er ook èènmaal per week op de dinsdag een kinderfysiotherapeut van Moorkids aanwezig zijn.

Welkom vanaf komende woensdag

Vanaf woensdag 1 december is iedereen welkom om even kennis te komen maken. Maar ook met vragen omtrent fysieke klachten en blessures. Ook geven wij adviezen over hoe u het beste kunt sporten als er beperkende factoren zijn zoals bijvoorbeeld een blessure, weer bewegen na een operatie, reuma, fibromyalgie, chronische vermoeidheid of longcovid. En we geven ook informatie over blessure preventie. Uiteraard zijn ook de niet sportschool leden welkom.

gezonde groet Team Topfit Lelystad.

 

..Coming up..met welke specialismen zal Topfit aanwezig zijn bij RAF sport.