• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Bericht van Topfit Fysiotherapie, Martijn Poort, plaatsingsdatum 18 september 2023 

Topfit sluit zich aan bij de Kompassieloop voor een avontuurlijke nacht in Lelystad!

Maak je klaar voor een avontuur dat je niet wilt missen in het hart van Lelystad!

Een aantal collega’s van Topfit sluit zich aan bij de Kompassieloop, georganiseerd door Roparunteam Flevoland en inloophuis Passie, voor een onvergetelijke nachtelijke wandeling op zaterdag 7 oktober.

De Kompassieloop belooft een unieke ervaring te worden, boordevol verrassingen en avontuur. Vanaf 19.00 uur begint een reis van 7 kilometer vol muziek, dans en culturele activiteiten, die deelnemers meeneemt langs de meest iconische bezienswaardigheden, bedrijven en instellingen in de stad Lelystad.

Bijdrage aan twee belangrijke doelen

Deze speciale avond heeft niet alleen een plezierige kant, maar draagt ook bij aan twee belangrijke goede doelen. De opbrengst van het evenement zal worden verdeeld tussen Inloophuis Passie, een toevluchtsoord voor mensen die leven met kanker, en Roparun, de indrukwekkende estafetteloop van meer dan 500 kilometer. Roparun deelnemers bundelen hun sportieve krachten om fondsen te werven voor mensen die getroffen zijn door kanker.

Evenementdetails:

  • Waar: Porteum, De Campus 9, Lelystad
  • Wanneer: Zaterdag 7 oktober 2023
  • Tijd: Vanaf 19.00 uur

Wil je deelnemen aan deze bijzondere nachtelijke wandeling en tegelijkertijd twee geweldige goede doelen steunen? Bestel dan snel je kaarten via www.kompassieloop.nl

Mis deze kans niet om de stad te verkennen, te genieten van geweldige entertainment en tegelijkertijd een positieve impact te hebben op de levens van degenen die getroffen zijn door kanker.

Topfit en de Kompassieloop nodigen jou uit om samen een verschil te maken en een onvergetelijke avond te beleven!