• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Bericht van Topfit Fysiotherapie, Martijn Poort, 8 mei 2023

Trots op de nieuwe website

 

Drie websites samengesmolten tot één gloednieuwe overzichtelijke to-the-point-website

Onder één paraplu
Het is misschien geen nieuws voor u. Al enige tijd maken de Fysiotherapie Hokkeling & Huibers in Ermelo en Fysiotherapie Houtwal in Zeewolde deel uit van Topfit Fysiotherapie.
Samen vallen we allemaal onder de paraplu van FGN (Fysio Groep Nederland).

Veel voordelen
Dat heeft veel voordelen; Zo delen we kennis en expertise. We delen onze ruimtes. En soms delen we ook collega’s. Als er bijvoorbeeld een collega ziek is op de ene locatie dan kan een collega van een andere locatie invallen zodat de cliënt niet hoeft worden afgebeld. Wat we echter nog niet deelden was een website. En daar is sinds vandaag verandering in gekomen.

Achter de schermen 
Achter de schermen is namelijk hard gewerkt om de websites van de bovengenoemde praktijken te laten ‘samensmelten’ en deze onder te brengen op één gloednieuwe Topfit website.

Doel; een to-the-point website
Onze wens en ons doel met betrekking tot onze nieuwe website was; een nieuwe overzichtelijke website creëren waar de informatie van alle praktijken te vinden is. Een site die onze website bezoekers en patiënten snel bij de informatie brengt die zij willen weten en die to-the-point is.

Wij zijn er trots op
Afgelopen week ging onze nieuwe site live. Daar ging een hoop werk en geregel aan vooraf. Bij deze willen we dan ook Adwise die ons door het hele veranderingsproces geloodst heeft heel hartelijk bedanken.
Wij zijn heel trots op het uiterlijk en op de inhoud en overzichtelijkheid van onze nieuwe website.

Vragen of een afspraak
Wij hopen dat u via onze website snel de informatie vindt die u zoekt. Als u toch nog vragen heeft dan kunt u ons natuurlijk bellen op 088-1719000. Wij beantwoorden uw vragen graag. 

Met en zonder verwijzing
Heeft u geen vraag maar wilt u meteen een afspraak maken? Dat kan. Bij Topfit bieden we alle fysiotherapeutische specialismen aan voor zowel volwassenen als kinderen. Heeft u een klacht of een blessure? Blijf daar niet mee rondlopen en maak direct een afspraak. U kunt bij ons terecht met, maar ook zonder verwijzing. 

Vind een locatie bij u in de buurt op ons locatieoverzicht