• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Bericht van Topfit Fysiotherapie, Martijn Poort

Uitgelaten Topfit 70+ beweeggroep weer thuis na sportieve excursie Dinoland

Donderdag 27 juni zijn wij van Topfit-fysiotherapie met 15 bewoners uit de Veerallee (Zwolle) naar Dinoland geweest. Wij hebben ons daar prima vermaakt op het laagte circuit. Twee van onze senioren hebben zelfs het hoogtecircuit getrotseerd! 

Als je nagaat dat je met vijftig al wat strammer kunt worden dan is dat voor een groep met een gemiddelde leeftijd van rond de tachtig best heel indrukwekkend!

Ons uitstapje was een vervolg op het bezoek dat wij al eerder met onze 70+ beweeggroep maakten aan Dinoland. 

Blij verrast waren we toen zich op de valreep nog twee heren van WIJZ bij ons aansloten. WijZ daagt (potentieel) kwetsbare mensen uit om actief te blijven en om zelf de regie over het eigen leven te houden. WijZ organiseert daarom een totaalpakket aan activiteiten en diensten dat mensen helpt een balans te vinden in het leven.  www.wijz.nu 

Omdat Topfit altijd op zoek is naar nieuwe manieren waarin de deelnemers in onze groepen zichzelf kunnen uitdagen door middel van leuke en interessante (en haalbare) beweegactiviteiten ontstond ter plekke een goed idee!

Topfit-fysiotherapie gaat in samenwerking met Dinoland en WIJZ onze volgende uitstapjes naar een hoger plan trekken. Ons doel daarbij is dat nog meer 70+ ers zich in de toekomst kunnen aansluiten om samen met ons en een gezellige groep senioren lekker sportief bezig te zijn onder deskundige begeleiding van ons (Topfit, WIJZ en Dinoland samen).

Bij deze willen we nog onze dank uitspreken aan het superenthousiaste team van Dinoland. Zij hebben ons fituitstapje mede mogelijk gemaakt en ook des te gezelliger!

Wil je meer informatie over onze uitstapjes? Informeer dan bij Sylvia@topfit-fysiotherapie.nl