• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Bericht van Topfit Fysiotherapie, Martijn Poort, plaatsingsdatum 2 februari 2024 

Wereldkanker dag, samen sterk

Het is Wereldkanker dag, een dag waarop we de impact van kanker erkennen, die vaak een drastische verandering in ons leven veroorzaakt. Vandaag zetten Shalina, Hillie, Henrike en Mirel zich in op de zorgmarkt op de locaties van het St Jansdal ziekenhuis in Harderwijk en Lelystad.

Zorgmarkt in Harderwijk en Lelystad

De zorgmarkt is gericht op patiënten met een oncologische aandoening, evenals hun familie en geïnteresseerden.

De markt biedt een gelegenheid voor bezoekers om in contact te komen met diverse zorgaanbieders, die gespecialiseerd zijn in oncologische zorg. Hierdoor kunnen zij meer te weten komen over de beschikbare zorgopties en persoonlijk in gesprek gaan met professionals die deze diensten aanbieden.

Gastsprekers delen inzichten en ervaringen, waardoor de bijeenkomst bijdraagt aan bewustwording en ondersteuning voor iedereen die te maken heeft met de impact van kanker op hun leven.

Bent u niet in de gelegenheid geweest om op de zorgmarkt langs te komen, maar wilt u wel graag informatie over oncologische fysiotherapie, oedeemtherapie of het aanmeten van steunkousen dan kunt u contact opnemen via 088-1719000 of info@topfit-fysiotherapie.nl