• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Bericht van Topfit Fysiotherapie, Martijn Poort

Zij is 84 jaar oud en woont al weer 44 jaar in Almere

Twee maal per week wandelt mevrouw Fhijnbeen vanaf haar zorgwoning naar Topfit aan de locatie Reedewaard in Almere voor de Fysio Fitness. Waar zij onder begeleiding van haar fysiotherapeute Karin Helsloot lekker aan de slag gaat.

In 1976 verhuisde mevrouw Fhijnbeen samen met haar man – inmiddels 44 jaar geleden- van Amsterdam naar Almere. Haar man kon destijds een goede baan krijgen bij de gemeente in Almere. En een huis! Een mooie woning in de wijk Almere Haven. En sindsdien is ze er niet meer weggegaan.
Mevrouw Fhijnbeen en haar man waren zeer actief. Zo fietsten ze graag veel in de omgeving of ze gingen er op uit met de camper. Korte en langere uitstapjes. Samen met haar man was ze actief op een camping in Flevoland met het organiseren van allerlei leuke activiteiten.

Ook wandelt ze graag in de natuurgebieden die de Flevopolder rijk is.

Nu op 84 jarige leeftijd blijft mevrouw Fhijnbeen niet stil zitten. Vier jaar geleden meldde ze zich voor de Fysio Fitness bij Topfit.
“Ja hoor, je mag mij wel een pionier noemen” vertelt ze desgevraagd lachend. Ze behoorden tot de eerste bewoners die de stad Almere hielpen opbouwen. “En nu ga ik 2 maal per week naar Karin om mee te doen met de Fitness hier.” “Nou ik train niet heel hard hoor, maar het is precies wat ik nodig heb om mobiel en in conditie te blijven om zo zo goed en lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Komt u net als mevrouw Fhijnbeen ook gezellig meedoen aan de Fitness in Almere Haven? Bel ons! Wilt u eerst meer weten of heeft u vragen? Neem gerust contact op met Topfit Fysiotherapie. Mailen mag ook. Dat kan naar info@topfit-fysiotherapie.nl of bel 088 – 1719 000.