• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Topfit Lelystad – RAF

Topfit heeft een behandellocatie bij sportcentrum; RAF Sport Lelystad. Het motto van RAF Sport Lelystad is; ‘Het is niet de truc om te starten, maar om dit vol te blijven houden.’ RAF Sport heeft personal training, u kunt er fitnessen of groepslessen volgen. Naast dat we hier een behandelruimte hebben hier kunnen wij hier voor de oefentherapie met onze patiënten gebruik maken van de sportfaciliteiten van RAF Sport.

Onze contactgegevens

Onze contactgegevens

Adres

Jol 11 07, 8243 ED Lelystad

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 088-1719000

Mailadres

U kunt ons mailen naar: contact@topfit-fysiotherapie.nl

direct een afspraak maken

Neem een kijkje op onze locatie bij RAF

  • Entree en parkeren bij RAF
  • Uitgelicht: Oedeemtherapie
  • Uitgelicht: Oncologische fysiotherapie
  • De oefenruimten
  • De behandelkamers

Rechts van RAF Sport Lelystad vindt u onze entree. Kan niet missen. U ziet ons logo boven de pui.

Via RAF Sport hebben we nog een ingang. Via de sportzaal kunnen de sporters van RAF rechtstreeks bij ons naar binnen lopen voor advies of een behandeling.

Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid voor zowel auto’s als fietsers.

Zodra u binnenkomt heeft u uitzicht op onze wachtruimte.

Oedeem is een vochtophoping die wordt veroorzaakt door een verstoring in het lymfe- en/of vaatsysteem van het lichaam. Deze verstoring kan zijn aangeboren, gekomen met de leeftijd of na een beschadiging van het lymfe- en/of vaatstelsel als gevolg van een operatie, ontsteking of bestraling. Lees wat u eraan kunt doen of neem contact met ons op. 

Lees meer over oedeemtherapie

Topfit fysiotherapie biedt op verschillende locaties oncologische revalidatie aan voor mensen die gediagnosticeerd zijn met kanker. Wanneer u lichamelijk dient aan te sterken bijvoorbeeld na een oncologische operatie, of na chemotherapie en/ of bestralingen, kunt u op verwijzing van een huisarts, specialist of fysiotherapeut deelnemen aan de Oncologie groep van Topfit. Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten. 

Lees meer over oncologische fysiotherapie

Als onze patiënten naast hun behandelingen oefentherapie nodig hebben dan kunnen we gebruik maken van de sportruimtes van RAF. Ook voor onze groepslessen (o.a. de GLI leefstijlessen) kunnen we gebruik maken van deze ruimtes.

 

 

 

 

Onze behandelkamers zijn ruim opgezet en in rustgevende tinten geschilderd.

 

 

 

 

 

Alle specialisaties en beweeggroepen bij Topfit Lelystad – RAF

Dry needling

Door met een klein naaldje gericht in de spier te prikken (dry needling) gaan de verhardingen die in de spieren zijn ontstaan zich makkelijker ontspannen.
Een spierverharding kan naast lokale drukpijn ook uitstralende pijn op andere plekken in het lichaam veroorzaken. Hierdoor kan de spierverharding zich op een andere plek in het lichaam bevinden, dan op de plek waar u de pijn voelt. Dry needling therapie wordt ook wel eens aangeduid met ‘triggerpoint therapie’.
Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten!

Lees meer over Dry needling
Fysiotherapie

Fysiotherapie is er als bewegen lastig of pijnlijk voor u is. Heeft u beweegklachten tijdens uw dagelijkse bezigheden? Bijvoorbeeld bij het lopen, zitten of liggen of bij het omdraaien in bed, tijdens het traplopen, of tijdens het ramen lappen, of stofzuigen? Of bij het fietsen, autorijden of sporten? Of heeft u pijnklachten? Bijvoorbeeld aan uw teen, rug, knie, nek, heup, kuit of aan uw schouder? Er mee doorlopen is absoluut niet nodig. Fysiotherapie kan u helpen!

Lees meer over Fysiotherapie
Handtherapie

U struikelt, valt op de grond en weet zich nog net op te vangen met uw handen. Uw eerste reactie is vaak: “Is mijn knie nog heel en is mijn kleding niet beschadigd”. En als u van de schrik bekomen bent en de adrenaline uit uw lijf is voelt u ineens de pijn aan uw pols.

De banden en het kapsel rond uw pols kunnen opgerekt en soms gescheurd zijn. Ook het kraakbeen of de banden in uw pols kunnen beschadigd zijn geraakt. Het bewegen van uw pols is dan pijnlijk. Ook ontstaat er misschien een zwelling rondom uw pols en kleurt uw pols blauw.

Lees meer over Handtherapie
Hand- en pols spalken

Bij Topfit is het bij ons mogelijk om als u handklachten heeft een spalk op maat te laten maken.

Lees meer over Hand- en pols spalken
Kinderfysiotherapie

MOOR kids kinderfysiotherapie en kinderoefentherapie werkt samen met Topfit Fysiotherapie en is een onderdeel van Fysio Groep Nederland. Kinderfysiotherapie en kinderoefentherapie, waar de kwaliteit van de zorg voor uw kind centraal staat. MOOR kids is een PLUS praktijk met behandellocaties verspreid over Flevoland, Gelderland en Overijssel. 

Lees meer over kinderfysiotherapie
Medical taping

Medical taping ondersteunt spieren, zonder daarbij de beweging te beperken. Door de aangedane spieren op deze manier te behandelen, wordt uw lichaamseigen herstel proces geactiveerd. Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten!

Lees meer over Medical taping
Oedeemtherapie

Oedeem is een vochtophoping die wordt veroorzaakt door een verstoring in het lymfe- en/of vaatsysteem van het lichaam. Deze verstoring kan zijn aangeboren, gekomen met de leeftijd of na een beschadiging van het lymfe- en/of vaatstelsel als gevolg van een operatie, ontsteking of bestraling. Lees wat u eraan kunt doen of neem contact met ons op.

Lees meer over Oedeemtherapie

Afspraak maken

Maak direct een afspraak

Wilt u een afspraak maken? Bel 088-171 9000 of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.