• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief
Fysiotherapie Zwolle

Fysiotherapie Zwolle

Bij Topfit fysiotherapie Zwolle bieden we alle fysiotherapeutische specialismen aan voor zowel volwassenen als kinderen. Heeft u een klacht of een blessure? Maak direct een afspraak, met of zonder verwijzing. Direct een afspraak maken in Zwolle of bel 088-1719000
9,2

Klanten geven ons gemiddeld een 9,2

Gebaseerd op 1172 beoordelingen

Uitgelichte specialisaties Fysiotherapie Zwolle

Topfit Fysiotherapie Zwolle levert hoogwaardige zorg op het gebied van beweging. Onze fysiotherapeuten zijn bekwaam en volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de fysiotherapiewereld en binnen hun eigen specialisatiegebied. Hieronder belichten we enkele van onze gespecialiseerde diensten

  • Sportfysiotherapie Zwolle
  • Oedeemtherapie Zwolle
  • Geriatrie Zwolle
  • Manueel therapie Zwolle
  • Kinder fysiotherapie Zwolle
  • Schouderklachten
  • Lage rugklachten

Onze sportfysiotherapeuten in Zwolle begrijpen wat er met uw lichaam gebeurt tijdens het sporten. Door te kijken naar uw motoriek, analyseren we hoe de blessure is ontstaan. Aspecten als coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen worden in de behandeling betrokken. Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten! 

Lees meer over sportfysiotherapie

Oedeem is een vochtophoping die wordt veroorzaakt door een verstoring in het lymfe- en/of vaatsysteem van het lichaam. Deze verstoring kan zijn aangeboren, zijn gekomen met de leeftijd of zijn ontstaan na een beschadiging van het lymfe- en/of vaatstelsel als gevolg van een operatie, ontsteking of bestraling. Lees wat u eraan kunt doen of neem contact op met onze fysiotherapeuten / oedeem specialisten in Zwolle. 

Lees meer over oedeemtherapie

Fysiotherapie bij ouderen – Geriatrie fysiotherapie Zwolle – zorgt ervoor dat ouderen voldoende blijven bewegen en dat op de juiste manier kunnen blijven doen. De belangrijkste oorzaak van versnelde achteruitgang is namelijk: een té rustige levensstijl.  Daardoor kan meer dan 20% van de 65-plussers door fysieke klachten minder goed functioneren dan gewenst is! Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten in Zwolle. 

Lees meer over geriatrie

Manuele therapie is gericht op mensen met klachten in de gewrichten, en dan met name in de wervelkolom, armen en benen. Door het toepassen van specifieke mobiliserende bewegingen verhelpt de manuele therapeut functiestoornissen van gewrichten. Hiervoor heeft de manuele fysiotherapeut een speciale opleiding op Master niveau gevolgd. Hij of zij heeft daarmee extra kennis van de bewegingsmogelijkheden van gewrichten en de invloed daarvan op spieren en het zenuwstelsel. Onze manueel fysiotherapeuten zitten op alle locaties in Zwolle. 

Lees meer over manueel therapie

MOOR kids kinderfysiotherapie en kinderoefentherapie werkt samen met Topfit Fysiotherapie en is een onderdeel van Fysio Groep Nederland. Kinderfysiotherapie en kinderoefentherapie, waar de kwaliteit van de zorg voor uw kind centraal staat. MOOR kids is een PLUS praktijk met behandellocaties verspreid over Flevoland, Gelderland en Overijssel. Lees verder voor meer informatie!

Lees meer over kinder fysiotherapie

Schouderklachten behoort tot 1 van de meest voorkomende redenen dat mensen een fysiotherapeut bezoeken. U heeft veel last van schouderklachten? Schouderpijn belemmert u in het dagelijks leven of het schakelt u compleet uit! Hoe erg het ook is, in de meeste gevallen is het zeer goed te behandelen. Vraag een gesprek aan bij 1 van onze specialistische fysiotherapeuten in Zwolle en vertel ons over uw klachten, wij helpen u graag van uw schouderpijn af!

Lees meer over schouderklachten

Pijn in de onderrug komt zeer vaak voor. Met name bij mannen en vrouwen tussen de 35 en 55 jaar is lage rugpijn een veelvuldige klacht. Twintig procent van de bevolking heeft elk jaar een korte of langere periode last van pijn in de onderrug.
Lage rugpijn is de pijn die u voelt in het gebied vanaf de ribben tot en met de billen. Het kan voorkomen dat u soms uitstraling heeft van uw billen naar uw bovenbenen.
Mensen ervaren lage rugpijn veelal als een plotselinge pijn of een pijn die langzaam aan heviger en zeurend wordt. Kom langs bij 1 van onze fysio's in Zwolle. 

Lees meer over lage rugklachten
Fysiotherapie Zwolle

Fysiotherapie Zwolle

Altijd bij u in de buurt

Topfit Fysiotherapie Zwolle heeft 3 vestigingen in Zwolle: in Zwolle Zuid, Zwolle Stadshagen en nabij het ziekenhuis Isala en is daarmee altijd bij u in de buurt. 

Uw herstel staat centraal

Bij Topfit fysiotherapie Zwolle staat persoonlijke aandacht centraal. Onze toegewijde therapeuten nemen uitgebreid de tijd om te begrijpen wat u precies bezighoudt en zorgen ervoor dat de behandeling niet alleen effectief is tijdens de sessies, maar ook langdurige resultaten oplevert.

Vooruitstrevend

Topfit fysiotherpie Zwolle werkt met totaal 23 specialisten verdeeld over de verschillende locaties. Dankzij vooruitstrevende ontwikkelingen, geavanceerde apparatuur en innovatieve technieken zijn er de afgelopen jaren nieuwe behandelingsmogelijkheden ontstaan voor klachten waarvoor voorheen mogelijk geen goede oplossing bestond. Een voorbeeld; tegenwoordig maken geavanceerde behandelmethoden het mogelijk dat mensen met artrose een aanzienlijk betere kwaliteit van leven ervaren dan zo'n 15 jaar geleden het geval zou zijn geweest.

Maak direct een afspraak
Fysio Zwolle, van 0 tot 100

Fysio Zwolle, van 0 tot 100

Topfit Fysiotherapie bestaat meer dan 30 jaar. Als ‘PLUS-praktijk’ bieden we de best mogelijke zorg. U vindt ons op meerdere locaties in Zwolle. U kunt bij ons terecht voor álle fysiotherapeutische specialismen voor volwassenen. En door de samenwerking met Moorkids hebben we ook de beschikking over een groot netwerk kinderfysiotherapeuten in de regio.

Bekijk de dichtstbijzijnde locatie in Zwolle

Topfit Zwolle – Schelle

Forelkolk 55 | 8017 PM Zwolle

Topfit Zwolle – Stadshagen

Sportlaan 2 | 8044 PG Zwolle

Topfit Zwolle – Visana

Dokter Stolteweg 60 | 8025 AZ Zwolle

Nieuws vanuit de Topfit locaties

Komende maandag voor Zwolse senioren van 70 jaar en ouder de  Vitaal & Veilig Thuis dag

Komende maandag voor Zwolse senioren van 70 jaar en ouder de Vitaal & Veilig Thuis dag

Lees verder
Op avontuur: Teamuitje in Burgers' Zoo

Op avontuur: Teamuitje in Burgers' Zoo

Lees verder
Jubileumviering voor Annabel 12,5 Jaar Topfit dienstverband

Jubileumviering voor Annabel 12,5 Jaar Topfit dienstverband

Lees verder

Direct een afspraak maken

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met de fysiotherapeuten in Zwolle, neem dan contact op