• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Topfit Dronten – Leisure World

Onze locatie in Dronten bevindt zich binnen sportcentrum ‘Leisure World’ aan het Spaarne 71. Het voordeel hiervan is dat sporters (met bijvoorbeeld blessures) snel een afspraak kunnen maken bij de fysiotherapie. Leisure World heeft ruimte voor individuele sporters (fitness), maar ook geven zij ‘personal training’ en groepslessen. Onze collega’s van ‘Moor kids’ (kinderfysiotherapie) zitten ook in ditzelfde pand.

Onze contactgegevens

Onze contactgegevens

Adres

Het Spaarne 71, 8253 PE Dronten

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 088-1719000

Mailadres

U kunt ons mailen naar: contact@topfit-fysiotherapie.nl

Direct een afspraak maken

Neem een kijkje op onze locatie Topfit Dronten – Leisure World

  • Uitgelicht: Oncologische fysiotherapie
  • Uitgelicht: Echografie
  • Parkeren en entree
  • Wachtruimte
  • Behandelruimte
  • Oefenruimte

Topfit fysiotherapie biedt op verschillende locaties oncologische revalidatie aan voor mensen die gediagnosticeerd zijn met kanker. Wanneer u lichamelijk dient aan te sterken bijvoorbeeld na een oncologische operatie, of na chemotherapie en/ of bestralingen, kunt u op verwijzing van een huisarts, specialist of fysiotherapeut deelnemen aan de Oncologie groep van Topfit. Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten! 

Lees meer over oncologische fysiotherapie

Met echografie kunnen we naast uw botten ook uw gewrichten, spieren, pezen, kapsel en uw banden in beeld brengen. Zo zien we direct welke schade er mogelijk aanwezig is! Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten!

Lees meer over echografie bij de fysiotherapeut

Links van het gebouw is een ruime parkeerplaats en vlak voor het gebouw is ook ruimte om te parkeren voor mensen die wat slechter ter been zijn. Parkeren is gratis. De entree kunt u niet missen. Er staat “Leisure World’ boven de ingang en rechts ziet u het bord met ‘Topfit fysiotherapie’.

 

 

 

 

Bij binnenkomst ziet u de in “Topfit’ kleuren (rood en oranje) ingerichte wachtruimte aan uw rechterkant. Er is geen receptie. U wordt opgeroepen zodra u aan de beurt bent. Tegenover de wachtruimte zit de trap die leidt naar de sportruimtes van ‘Leisure world’.

 

 

 

 

De behandelruimte is prettig en professioneel ingericht en van alle benodigde apparatuur voorzien waaronder een elektrische verstelbare behandeltafel.

 

 

 

 

 

De samenwerking die we hebben met Leisureworld zorgt ervoor dat we als we dit nodig hebben voor de oefentherapie of revalidatie van onze patiënten we gebruik kunnen maken van de goed ingerichte multifunctionele fitnessruimten.

 

 

 

 

Alle specialisaties en beweeggroepen bij Topfit Dronten – Leisure World

Aanmeten compressiemiddelen

Heeft u last van opgezette en vermoeide benen of armen als gevolg van oedeem, trombose, spataderen, een zwangerschap of hart- en vaatproblemen? Of zijn deze klachten opgetreden na een operatie, bestraling, infectie of ongeval? In dat geval weet de oedeemtherapeut raad en kan uw klachten behandelen met een zwachtelbehandeling, lymfdrainage of therapeutisch elastische kousen.

Lees meer over Aanmeten compressiemiddelen
Bedrijfsfysiotherapie

Bedrijfsfysiotherapie richt zich op de relatie tussen de klacht en de werkomstandigheden en zorgt voor een behandelplan met actief herstel. We analyseren wat er met uw lichaam gebeurt tijdens het werk. Samen met uw bedrijfsfysiotherapeut maakt u een actief behandelplan. En kijkt u naar de alternatieve of aanvullende mogelijkheden om te blijven werken of weer aan het werk te gaan. Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten!

Lees meer over Bedrijfsfysiotherapie
Dry needling

Door met een klein naaldje gericht in de spier te prikken (dry needling) gaan de verhardingen die in de spieren zijn ontstaan zich makkelijker ontspannen.
Een spierverharding kan naast lokale drukpijn ook uitstralende pijn op andere plekken in het lichaam veroorzaken. Hierdoor kan de spierverharding zich op een andere plek in het lichaam bevinden, dan op de plek waar u de pijn voelt. Dry needling therapie wordt ook wel eens aangeduid met ‘triggerpoint therapie’.

Lees meer over Dry needling
Echografie

Met echografie kunnen we naast uw botten ook uw gewrichten, spieren, pezen, kapsel en uw banden in beeld brengen. Zo zien we direct welke schade er mogelijk aanwezig is! Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten!

Lees meer over Echografie
EPTE

Heeft u al langer last van pijn onder de knieschijf (jumpersknee), pijn aan de achillespees, chronische elleboogklachten, chronische schouderpijn of hielspoor? Dan kan EPTE therapie voor u de oplossing zijn. Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten!

Lees meer over EPTE
Fysiotherapie

Fysiotherapie is er als bewegen lastig of pijnlijk voor u is. Heeft u beweegklachten tijdens uw dagelijkse bezigheden? Bijvoorbeeld bij het lopen, zitten of liggen of bij het omdraaien in bed, tijdens het traplopen, of tijdens het ramen lappen, of stofzuigen? Of bij het fietsen, autorijden of sporten? Of heeft u pijnklachten? Bijvoorbeeld aan uw teen, rug, knie, nek, heup, kuit of aan uw schouder? Er mee doorlopen is absoluut niet nodig. Fysiotherapie kan u helpen!

Lees meer over Fysiotherapie
Kinderfysiotherapie

MOOR kids kinderfysiotherapie en kinderoefentherapie werkt samen met Topfit Fysiotherapie en is een onderdeel van Fysio Groep Nederland. Kinderfysiotherapie en kinderoefentherapie, waar de kwaliteit van de zorg voor uw kind centraal staat. MOOR kids is een PLUS praktijk met behandellocaties verspreid over Flevoland, Gelderland en Overijssel.

Lees meer over Kinderfysiotherapie
Manueel therapie

Manuele therapie is gericht op mensen met klachten in de gewrichten, en dan met name in de wervelkolom, armen en benen.  Door het toepassen van specifieke mobiliserende bewegingen verhelpt de manuele therapeut functiestoornissen van gewrichten. Hiervoor heeft de manuele fysiotherapeut een speciale opleiding op Master niveau gevolgd. Hij of zij heeft daarmee extra kennis van de bewegingsmogelijkheden van gewrichten en de invloed daarvan op spieren en het zenuwstelsel.

Lees meer over Manueel therapie
Medical taping

Medical taping ondersteunt spieren, zonder daarbij de beweging te beperken. Door de aangedane spieren op deze manier te behandelen, wordt uw lichaamseigen herstel proces geactiveerd. Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten!

Lees meer over Medical taping
Medische training

Wanneer u lichamelijk dient aan te sterken, bijvoorbeeld na een operatie, ongeval of (langdurige) ziekteperiode, dan kunt u op verwijzing van een huisarts, specialist of fysiotherapeut deelnemen aan de Medische Training van Topfit! Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten!

Lees meer over Medische training
Orthopedische revalidatie

Orthopedie houdt zich bezig met de behandeling van afwijkingen en ziekten van het steun- en bewegingsapparaat: spieren, botten en gewrichten. Veel voorkomende orthopedische ingrepen zijn heup- en knieoperaties (heupprothese, knieprothese, voorste kruisband-, meniscus- of kijkoperatie).

Lees meer over Orthopedische revalidatie
Shockwave therapie

90% van alle hielspoor klachten worden opgelost met Shockwave therapie! Shock wave therapie versnelt het genezingsproces door de zelfhelende eigenschappen van het lichaam te activeren, het metabolisme (de stofwisseling van het lichaam) te stimuleren en de bloedcirculatie te verbeteren. Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten.

Lees meer over Shockwave therapie
Beweeggroepen Dronten - Wandelen in de Wijk Dronten

Op een leuke, laagdrempelige manier bewegen onder begeleiding van een fysio-/oefentherapeut (max. 30 minuten). Elke vrijdag om 10.30 uur. Startpunt: De Meerpaal in Dronten. 

Lees meer over Beweeggroepen Dronten - Wandelen in de Wijk Dronten

Afspraak maken

Maak direct een afspraak

Wilt u een afspraak maken? Bel 088-171 9000 of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.